CNC-tekniker sökes till kund i södra Stockholm!

CNC-tekniker sökes till kund i södra Stockholm!

Ser du dig själv som en handlingskraftig person som motiveras av att få mycket ansvar? Skulle du vilja jobba tillsammans med ett nytänkande och kompetent team? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia Bemanning en CNC-tekniker till kund i Tyresö. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att vara noggrann. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som CNC-tekniker ansvarar du för att tillsammans med produktionsledare och produktionsplanerare följa en plan samt säkerställa bra kvalitet på det som produceras. Du kommer också att arbeta i både fräs- och svarvmaskiner samt programmera med hjälp av olika system.

Om dig

Troligtvis har du som söker en YH-utbildning inom CNC samt erfarenhet av arbete som CNC-tekniker eller CNC-operatör. Du har också kunskap om hur man programmerar med hjälp av olika system och svarvning. Därutöver har du tidigare erfarenhet av arbete vid en 5-axlig fleroperativ fräs och skärande bearbetning.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet.

Erbjudande

Vår kund är inom tillverkningsindustrin och har med deras lösningar och tillverkning blivit en av Europas ledande specialister inom de finmekaniska. Då fokuset handlar mycket om skärande och finmekanisk bearbetning så ställs det höga krav på kvalité och funktion. Vår kund erbjuder flexibilitet, frihet och ansvar. Det finns alltid goda möjligheter att utvecklas när man visar vilja och kunskap, de är stolta över deras kunniga personal och är måna om att ge dom de bästa förutsättningarna för att växa. Det är en bra sammanhållning i teamet och stor del av medarbetarna har arbetat kvar under många år.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Fanny Thoresson vid frågor på: fanny.thoresson@lernia.se eller 072-2540072.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Tyresö

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Tillsättning: så snart som möjligt

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.