CNC-operatörer sökes till kund i Söderort!

CNC-operatörer sökes till kund i Söderort!

Är du utbildad CNC-operatör och söker ett nytt uppdrag? Välkommen med din ansökan redan idag!


Om företaget


Vår kund är inom tillverkningsindustrin och har med deras lösningar och tillverkning blivit en av Europas ledande specialister inom det finmekaniska. Då fokuset handlar mycket om skärade och finmekanisk bearbetning så ställs det höga krav på kvalité och funktion i denna roll.

Vår kund erbjuder flexibilitet, frihet och ansvar. Det finns alltid goda möjligheter att utvecklas när man visar vilja och kunskap, företaget är stolta över deras kunniga personal och är måna om att ge sina anställda de bästa förutsättningarna för att växa. Det råder en bra sammanhållning i teamet och en stor del av medarbetarna har arbetat kvar under många år.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter enligt utsatt tid.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är bland annat att:
  • Rigga maskinen
  • Genomföra korrigeringar i styrsystemet
  • Övervaka maskinen
  • Genomföra kontrollmätningar
Formell kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet inom CNC-området med goda kunskaper inom ritningsläsning och som är duktig på mätteknik.

Meriterande för denna roll är:
- Grönt certifikat eller annan motsvarande utbildning inom området.

Personliga egenskaper

För denna tjänst söker vi dig som trivs i rollen som CNC-operatör och som känner dig trygg i yrket. Vidare är du driven och tycker om att ta dig an nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom området, arbetet passar därför dig som är nyfiken och vill utvecklas. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med hög kvalité.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
  • Placeringsort: Tyresö.
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, Dag/Kväll - Skiftarbete kan förekomma.
  • Tillträde: Augusti.
  • Anställningsform: VisstidsanställningSom konsult blir du anställd av Lernia - med goda chanser till att gå över och bli fastanställd hos kund.
Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 aug 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.