Testingenjör till väletablerat företag i fordonsbranschen

Testingenjör till väletablerat företag i fordonsbranschen

Är du tekniskt intresserad och har ett extra intresse för el- och hybrid fordon? Söker du ett spännande jobb i testmiljö på ett företag med utveckling både i USA och Kina? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som testingenjör hos vår kund kommer du att arbeta med produkttestning utifrån en specifikation. Du kommer arbeta i testmiljö i labb där du kommer genomföra provning, tolka kundens produktkrav, utveckla och underhålla testutrustning samt förbättra labb för effektivt genomförande av provning. Dokumentation efter utförande av provningen är också viktig. Du kommer arbeta tillsammans med seniora testare. Utbildning och handledarskap kommer finnas på plats från dag ett.

Din profil

Skallkrav:
  • YH, Högskole- alt. Civilingenjör inom ect. maskin, mekatronik, elektroteknik eller farkost
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Programmeringskunskaper inom Labview, Robotframework eller Phyton
  • Intresse för fordonsindustrin
Vi söker dig som är praktiskt lagd som gillar att löda och skruva. Vi tror att du gillar problemlösning samt har ett kvalitetstänk. För att lyckas i rollen tror vi även att du har ett eget driv, är initiativtagande samt god kommunikationsförmåga.

Villkor

Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Stockholm, Tyresö
Arbetstider: Mån-fre 08-17 med flex

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Tyresö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en global leverantör av elmotorer, motorstyrenheter och extrautrustning för industrifordon. Deras kunder är elektriska- och hybridfordon som har höga krav på kvalitet, tillförlitlighet, leverans i tid, kostnadseffektivitet samt optimal integration med målfordonet.

Du kommer till en början vara uthyrd som konsult via ett av våra största teknikkonsultbolag, samt få stöd och stöttning därifrån under en inledande period. Målet är att fast anställas hos slutkund efter provanställning.

Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.