Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Har du erfarenhet av arbete inom leverantörsreskontra och vill gå ut som konsult på ett spännande uppdrag till ett marknadsledande bolag inom bygg, entreprenad och industri? Då kan det här vara ett perfekt uppdrag för dig!

På det här uppdraget kommer du att få arbeta med:
  • Hantering av inkommande leverantörsfakturor
  • Fördelning, matchning och uppföljning av inkommande krediteringar
  • Säkerställa kontering av samtliga leverantörsfakturor
  • Uppdatering av rutiner och löpande förbättringsarbete på ekonomiavdelningen
  • Skapa och skicka leverantörsbetalningar samt löpande bokföring
Uppdraget är initialt på 6 månader med start omgående och ligger beläget i söderort.

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information:
Kontakta Talent Manager Carl Mellström

Carl.mellstrom@dfindfinance.se

Kvalifikationer:

För detta uppdrag bör du ha en gymnasial- eller eftergymnasialutbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har 1-3 års arbetserfarenhet av leverantörsreskontra sedan tidigare och extra meriterande är det om du har en vana inom Readsoft eller Jeeves samt Office-paketet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.