Junior Sales Controller till Dafo

Junior Sales Controller till Dafo

Om företaget

Dafo Brand AB är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 90 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. I vårt utbud finns allt från den enkla brandsläckaren till lösningar för systematiskt brandskyddsarbete och avancerade, kundanpassade släcksystem för industri och fordon. Företagets huvudkontor finns i trevliga lokaler i Tyresö strax söder om Stockholm. Med 160 medarbetare omsätter vi cirka 380 miljoner kr per år.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt trevliga kontor i Tyresö, bara 10 minuter med buss från Gullmarsplan. I din roll som Junior Sales Controller kommer du arbeta med många varierande arbetsuppgifter inom controlling men även assistera VD och andra interna kontaktpersoner med bland annat användarstöd i Excel och sammanställningar av data. Du ingår i vår ekonomiavdelning och rapporterar direkt till vår ekonomichef.

Som Sales Controller kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta:

Veckostatistik

Administration av kundbonus

Försäljningsstatistik

Beräkning av provision

Nyckeltalsrapporter

TB-analys

Budgetunderlag

Vem är du?

Vi söker dig som befinner dig i början av din karriär som vill utvecklas inom controlling. Med utbildning inom ekonomi från högskola eller yrkeshögskola och med några års arbetslivserfarenhet av redovisning från företag med produktförsäljning har du en god förståelse för det ekonomiska flödet. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel. Har du dessutom erfarenhet av Microsoft Dynamics AX ses det som meriterande. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska.

Som person ser vi att du är analytisk, noggrann och välorganiserad samtidigt som du är proaktiv och kommer med initiativ till förbättringar. Då du kommer ha många kontaktpunkter internt behöver du ha en pedagogisk och kommunikativ förmåga som gör att du på ett enkelt sätt kan beskriva samt dela med dig av dina kunskaper. Sist men inte minst har du en positiv inställning och trivs lika bra med att arbeta självständigt som i samarbete med andra.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred och omväxlande tjänst på ett företag med härliga och engagerade kollegor!

I denna process samarbetar Dafo med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström på 076-297 87 95 eller karolina.wahlstrom@jurek.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via Jureks hemsida: www.jurek.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi intervjuar löpande!
Mer info
Kontaktperson Karolina Wahlström
Telefon 0762-97 87 95
Område Tyresö
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 27 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.