Elkonstruktör till Dafo Brand i Tyresö

Elkonstruktör till Dafo Brand i Tyresö

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en Elkonstruktör som kommer driva egna projekt, till Dafo Brands huvudkontor i Tyresö. I den här rollen kommer du få möjlighet att driva projekt och delprojekt enskilt och tillsammans med kollegor. Teamet behöver förstärkas med mer kompetens inom elektronik och där kommer du in! Du kommer att arbeta med framtagande av tekniska lösningar för att möta Dafos kunders samt marknadens nutida och framtida krav och driva projekt kring detta.

Brandskydd för kommersiella fordon hanteras av Dafos fordonsavdelning som säljer och distribuerar produkter och tjänster på en global marknad, direkt till fordonstillverkare samt via internationella distributörer. Avdelningen är inne i en tillväxtfas, tack vare en mycket stark position på en kraftigt växande marknad och avdelningen kommer inom kort att bli ett fristående dotterbolag med filial i USA. Arbete pågår därför att stärka upp organisationen.

Din profil

Vi söker dig med ca 2-4 års arbetslivserfarenhet inom ett liknande område, vi ser att du har minst något års erfarenhet inom likström, kretskortsdesign och micro-processorer. Gillar du dessutom att lämna ritbordet för att ta upp lödkolven, skarva ihop en kabel, testa en ny prototyp eller felsöka en befintlig produkt kommer du passa in bra. Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom elektronik eller liknande, antingen från universitet eller yrkeshögskola. Du har tidigare vana av att arbeta i projekt och har du erfarenhet av att programmera micro-processer är detta meriterande. Du bör ha erfarenhet av CAD, MS Office och Microsoft Dynamics AX och hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 076 875 11 46
Område Tyresö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dafo Brand AB är ett svenskt familjeägt företag med verksamhet i Norden. Med 90 års branscherfarenhet är Dafo Brand en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Dafo Brand har sitt huvudkontor i Tyresö, strax utanför Stockholm.