Tekniker/Montör

Tekniker/Montör

Tekniker/montör till Dafo Brand AB

Vår avdelning Brandskyddstjänster söker nu en tekniker/montör med elauktorisation.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i en glad och motiverad teknikavdelning vars huvudsakliga arbetsområden är installation, underhåll samt felavhjälpande åtgärder av hänvisningsoch nödljusarmaturer, brandindikeringssystem och rökluckor men även andra arbetsuppgifter som installation av dörrstängare och brandredskap kan förekomma.

Du kommer att ansvara över egna arbetsorder främst inom Storstockholmsområdet och våra kunder förväntar sig en noggrann och professionell tekniker. Normalt träffar du flera kunder varje dag och du planerar din arbetsvecka tillsammans med Teknikansvarig. Det är av stor vikt att du trivs med att arbeta självständigt då man oftast är ute själv hos våra kunder.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, kanske som elektriker. Ett krav är att du har formell el-auktorisation med fullgjord lärlingstid. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad och alltid har kundens bästa i fokus. Du tar ansvar för ditt arbete samt för dina individuella mål och verkar för avdelningens bästa. Det är meriterande om du har allmän el-auktorisation. B-körkort fordras.

Arbetets omfattning

Tjänsten är på heltid med placeringsort i Tyresö.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett drivet arbetsteam där du är med och utvecklar ett av branschens mest välrenommerade företag.

Intresserad?

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess men vill ha din ansökan senast 31/10. Frågor om tjänsten samt ansökan ställs till Teknikansvarig, Fredrik Franzén via mail: fredrik.franzen@dafo.se alternativt via telefon: 070-630 45 68. Välkommen!
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dafo.se/
Sista ansökningsdag 29 dec (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dafo Brand är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 90 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel.
Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem.

Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk. Med 160 medarbetare omsätter vi cirka 370 miljoner kr per år.