TRANSPORTLEDARE TILL BYGMA

TRANSPORTLEDARE TILL BYGMA

Vi på Bygma i Tyresö är mitt i en spännande satsning med målsättning att stärka vår position lokalt. Som ett led i satsningen söker vi nu en ny lagersäljare med transportledaransvar. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att bestå av planering och optimering av transporter samt lastning och lossning av gods. Utöver det kommer orderplock och lagerförsäljning vara vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen. Tjänsten avser tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Vi söker dig som har:
  • Gymnasieutbildning
  • God datorkunskap/vana.
  • Truckkort B1-B3.
  • Erfarenhet av truckkörning, Truckkort C2 är meriterande.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare lagerarbete. Kommer du dessutom från byggbranschen är det en fördel.
Egenskaper
Som vår nya kollega är du ordningsam och noggrann i ditt arbete. Du är mån om att hålla en god servicenivå till din omgivning, kunder som kollegor. Vidare är du ansvarstagande med hög arbetsmoral. Du trivs på en arbetsplats med högt tempo och är duktig på att prioritera rätt bland varierade arbetsuppgifter.

Våra värderingar
På Bygma strävar vi efter att i alla lägen visa Trovärdighet, Affärsmässighet och Nytänkande. Det lyckas vi med genom att arbeta aktivt med Teamwork, Ledarskap och Personlig utveckling. Detta utgör ramen för vad vi förväntar oss av varandra, som kollegor, leverantör och samarbetspartner. Bygmas potential ligger i varje enskild medarbetare och är nyckeln till hur vi når våra mål.

Har du frågor om tjänsten kontakta Lagerchef Nicklas Forsberg på tel. 08-50385062. Skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) till jon@bygma.se snarast möjligt, dock senast 2021-05-14. Då vi går igenom urvalet löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bygma.se/
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygma Gruppen AB består för närvarande av 18 anläggningar som tillsammans omsätter c:a 1,2 Mdr och står inför kraftiga expansionsplaner de närmaste åren. Målet är att bli ett marknadsledande bygghandelsföretag med stort kunnande och stark lokal förankring. Bygma Gruppen AB är ett dotterbolag till den danska byggmaterialkoncernen Bygma Gruppen A/S