PLATSCHEF TILL BYGMA TYRESÖ

PLATSCHEF TILL BYGMA TYRESÖ

Vi behöver förstärka vår anläggning i Tyresö med en Platschef som har starkt driv och engagemang. Vi söker dig som i rollen som Platschef, med fullt mandat och befogenhet, vill driva arbetet mot framtiden för denna anläggning.

Som Platschef är du ytterst ansvarig för anläggningens drift och resultat. Du strävar efter att utveckla anläggningens medarbetare, processer och arbetssätt med stort fokus på försäljning och kundnytta. Ditt team består av avdelningschefer och säljsupport, som tillsammans med dig utgör den lokala ledningsgruppen på anläggningen. Du rapporterar till Regionchef.

Vi söker dig som har:
  • Flera års erfarenhet i ledande befattning
  • Erfarenhet från byggmaterialhandeln och
  • relationsbyggande försäljning
  • God kunskap om den lokala marknaden
Egenskaper
Som vår nya kollega är du en motiverande och inspirerande ledare som tar stort ansvar. Du är duktig på att skapa och utveckla relationer, såväl internt som externt. Du har en analytisk förmåga och kan omsätta strategi till handling. Vidare brinner du för försäljning och är duktig på att leda genom andra.

Våra värderingar
På Bygma strävar vi efter att i alla lägen visa Trovärdighet, Affärsmässighet och Nytänkande. Det lyckas vi med genom att arbeta aktivt med Teamwork, Ledarskap och Personlig utveckling. Detta utgör ramen för vad vi förväntar oss av varandra, som kollegor, leverantörer och samarbetspartners. Bygmas potential ligger i varje enskild medarbetare och är nyckeln till hur vi når våra mål.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten kontakta Regionchef Anders
Olsson på tel. 08-519 425 43. Skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) till aon@bygma.se snarast möjligt, dock senast 2021-06-20. Då vi går igenom urvalet löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bygma.se/
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygma Gruppen AB består för närvarande av 18 anläggningar som tillsammans omsätter c:a 1,3 Mdr och står inför kraftiga expansionsplaner de närmaste åren. Målet är att bli ett marknadsledande bygghandelsföretag med stort kunnande och stark lokal förankring. Bygma Gruppen AB är ett dotterbolag till den danska byggmaterialkoncernen Bygma Gruppen A/S