Receptionist på 50 % till Annas Pepparkakor i Tyresö!

Receptionist på 50 % till Annas Pepparkakor i Tyresö!

Har du erfarenhet inom service sedan tidigare? Vill du arbeta deltid? Är du glad och positiv som person? Då kan tjänsten som receptionist/butiksbiträde hos Annas Pepparkakor i Tyresö vara något för dig! Vi söker dig som kan börja omgående. Välkommen in med din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Det är en delad tjänst som receptionist samt butiksmedarbetare i deras egna gårdsbutik. Som receptionist/butiksmedarbetare på Annas Pepparkakor kommer du att vara ansiktet utåt. Du kommer att välkomna besökare, ha hand om växeln, fakturering samt posthantering. Det ingår även enklare administrativa uppgifter samt förekomma tunga lyft. Arbetstider mån-fre mellan 10-14, finns möjlighet att se över arbetstiderna. Detta är en tjänst med start omgående och löper på tillsvidare.

I din roll som receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • ta emot besökare
  • Kassa vana
  • inkommande samtal/växel
  • posthantering
  • fakturering
  • enklare administrativa uppgifter
Om dig
Vi söker dig som är serviceminded och vet hur man bemöter en kund på bästa sätt. Du ska ha öga för detaljer, förmåga att arbeta självständigt och kunna ta eget initiativ. Vi ser gärna att du har arbetat inom ett serviceyrke sedan tidigare och har du arbetat i en reception är det meriterande. Du är glad och positiv som person med viljan att göra det lilla extra.

Viktigt för tjänsten är:
  • Serviceminded
  • erfarenhet inom service sedan tidigare
  • meriterande om du arbetat i reception.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som receptionist är ett konsultuppdrag med start i slutet på augusti och tillsvidare. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Moa Lardner via mail Moa.lardner@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Reception, receptionist, Tyresö, Adecco, Service, deltid
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.