Produktionsmedarbetare till Annas Pepparkakor i Tyresö!

Produktionsmedarbetare till Annas Pepparkakor i Tyresö!

Har du erfarenhet inom produktion och trivs du med att jobba i högt tempo? Har du god teknisk förståelse? Då har vi på Adecco tjänsten för dig!

Om tjänsten
Grunden till Annas lades redan 1929 i systrarna Anna och Emma Karlssons hembageri på Östermalm i Stockholm. Systrarna bakade pepparkakor och andra småkakor med stor framgång innan verksamheten såldes till familjen Mattsson i mitten av 1960-talet. I november 2008 köptes företaget av det belgiska familjeföretaget Lotus Bakeries och idag finns Annas i mer än 20 länder och hela 60 procent av produktionen exporteras.

I rollen som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta inom bageriet på Annas Pepparkakor. Tjänsten är tänkt att pågå från och med v.24 alternatift v.31 fram till v.52. Arbetstiden är förlagd till 2-skift och kvällsarbete förekommer. Tunga lyft förekommer.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat följande:
  • Tillbereda degen
  • Övervaka produktionen av degen
  • Se till att hygienrutiner följs
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet inom produktion och har god teknisk förståelse. Du är både kvalitets- och riskmedveten och förstår de krav som ställs inom livsmedelshygien. Som person är du noggrann och ansvarsfull och har ett konsekvenstänk. Du är fysiskt stark och är duktig på att prioritera. Vi ser det som meriterande om du har truckkort, men det är inget krav för tjänst.

Viktigt för tjänsten är:
  • Goda kunskaper i svenska
  • God hygien och hälsa
  • Ej ha kraftig gluten-, soja- eller nötallergi
  • Kunna hantera ett högt arbetstempo
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Moa Lardner via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.