Kundmottagare - Bilverkstad

Kundmottagare - Bilverkstad

OBS!!! ENBART ANSÖKNINGAR VIA EMAIL

Om jobbet som Kundmottagare

Vill du jobba i en nyckelroll på starkt växande bilföretag i Tyresö?

Vi söker dig som har erfarenhet som kundmottagare/servicerådgivare, har du ett bilintresse är det naturligtvis en fördel.

Som servicerådgivare är du en viktig länk i vår serviceprocess från att bil lämnas till färdig bil, du får vara med och vidareutveckla en modern, effektiv och serviceinriktad verkstadsavdelning.

Du arbetar i huvudsak i kundmottagning och har kunddialog via telefon, mail, och på backoffice med prissättning, orderhantering och offerter till kund.

Du är engagerad för såväl kunder som anställda. Kvalitet och kundnöjdhet.

Kompetens

Du har tidigare erfarenhet som kundmottagare eller servicerådgivare, eller liknande tjänst, du har generella kunskaper om bilar.

Du är ansvarsfull och förtroendeingivande.

Du är bra på att samarbeta och kommunicera och inser betydelsen av en professionell attityd och inställning i kunddialogen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet för något av våra varumärken.

Som person har du en positiv inställning, du är strukturerad, kan planera, prioritera och kan hålla flera bollar i luften. Du är systematisk, noggrann och prestigelös.

Du har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete och du drivs av att göra skillnad. Har god service känsla och vill hjälpa våra kunder.

Du hanterar svenska obehindrat i tal och skrift. B-körkort ser vi som självklart.

Stora delar av arbetet utförs på dator i webbaserade program, det är därför nödvändigt att du har god datavana och är lättlärd.

Om Arbetsplatsen.

Anläggningen är modern och erbjuder bra arbetsmiljö, du kommer att jobba i ett kompetent team med stort focus på våra kunder. Vi är måna om vårt rykte och strävar efter att hålla en mycket hög kvalitet, kundnöjdhet och servicegrad.
Mer info
Email Mejla A mechanics AB
Område Tyresö
Yrkesroll Fordon, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (3 dagar kvar)