Självständig barnmorska sökes till Trosa vårdcentral

Självständig barnmorska sökes till Trosa vårdcentral

Kvinnokliniken, barnmorskemottagningen Trosa och Nyköpings lasarett

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Är du barnmorska med ett genuint intresse av kvinnors olika skeden i livet? Ta chansen att jobba dagtid i mysiga Trosa.

Om oss

I Sörmland ligger öppenvården under kvinnokliniken, barnmorskemottagningar finns runt om i landstinget på både sjukhusen, vissa vårdcentraler och familjecentralerna.

Vill du följa kvinnor i olika skeden i livet samt är en självständig och strukturerad barnmorska? Då kanske denna tjänst blir din! Vi söker just nu barnmorskor till vår barnmorskemottagning på Trosa vårdcentral.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består bland annat av telefonrådgivning (Tele Q), preventivmedelsrådgivning, gynekologiska cellprovskontroller, sedvanliga kontroller mödravård, samt att stötta blivande föräldrar och nyblivna föräldrar i deras nya roller.

Din kompetens

Du är legitimerad barnmorska med såväl lång som kort erfarenhet. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom förlossningsvård och/eller mödravård.

Som person är du självständig, lyhörd och organiserad, med en förmåga att våga fatta beslut. Vidare har du en god inställning till att våga fråga samt att hjälpa andra.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning på 75%, kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef Ylva Sjöberg, 072-147 16 45.
Rekryteringsspecialist Emelie Ravelin, 072 144 10 08.
Fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på barnmorskemottagningen!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-03-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Ylva Sjöberg
Telefon 072-147 16 45
Område Trosa
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionsormland.se
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.