Vi söker operatörer till AstraZeneca i Södertälje

Vi söker operatörer till AstraZeneca i Södertälje

Skulle du vilja vara med och påverka människors hälsa och välmående? Är du nyfiken och ansvarsfull och vill utföra ditt arbete med kvalitet? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia Bemanning operatörer till AstraZenecas verksamhet i Södertälje. Det är ett utvecklande arbete i fräscha miljöer, och du får upplärning på plats. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Arbete sker i fräscha sterila miljöer, arbetsmiljön är god och utvecklingsmöjligheterna många.

Som operatör på AstraZeneca är du en viktig del i verksamheten där du kvalitetssäkrar arbetet och bidrar till att kunden-alltså patienten i slutskedet kan känna sig trygg med produkten. Kvalitet är väldigt viktigt i arbetet, man följer standardiserade processer, skriftliga instruktioner och arbetar enligt GMP; Good Manufacturing Practice. I alla roller ingår det att arbeta med ständiga förbättringar.

Vi söker operatörer till olika avdelningar, och du kan få arbeta med några eller flera av dessa arbetsuppgifter:
 • Förberedelser inför nya processer
 • Övervakning av produktionsprocesser
 • Hantering av maskiner och utrustning
 • Medicintillverkning
 • Packning
 • Truckkörning (möjlighet till truckutbildning finns innan anställningsstart)
 • Dokumentation av löpande arbetsmoment
 • Uppföljning och problemanalyser med hjälp av LEAN-verktyg
Om dig

Vi söker dig som är positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har tidigare arbetat inom industri och produktion, sjukvård eller något helt annat, men har stort intresse och vilja att lära dig nytt och bidra till AstraZenecas viktiga verksamhet i rollen som operatör.

Kravprofil
 • Gymnasiekompetens alternativt relevant arbetslivserfarenhet
 • Minst två års arbetslivserfarenhet är önskvärt, gärna inom industri, produktion, sjukvård eller lager
 • Kunna arbeta alla typer av skift då företaget har öppet dygnet runt
 • Vara kundfokuserad samt vara samarbetsvillig och ha en god social kompetens
 • Mycket goda kunskaper i tal och skrift i det svenska språket (språktest utförs)
Meriterande
 • Arbetslivserfarenhet inom läkemedelsbranschen och/eller inom AstraZeneca
 • Erfarenhet av GMP och LEAN
 • Dokumenterat god systemvana, t.ex. SAP eller motsvarande
Om AstraZeneca

AstraZeneca är verksamma i mer än 100 länder världen över och ett av Sveriges viktigaste exportföretag. I Södertälje finns AstraZenecas största globala produktions- och distributionsanläggning och en av världens största tillverknings- och packningsenheter för läkemedel - Sweden Operations. AstraZeneca producerar och packar allt från tabletter och kapslar till inhalatorer, frystorkade produkter, sprejer, flytande lösningar och mycket mer.

Besök gärna AstraZenecas hemsida https://www.astrazeneca.se/ för att få reda på mer om deras verksamhet.

AstraZeneca erbjuder arbete i sammansvetsade team, där människor med olika ålder, bakgrund och kön arbetar för gemensamma mål. AstraZeneca är globalt och utvecklingsmöjligheterna i företaget på sikt är oändliga.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret. Vid frågor vänligen kontakta rekryterare Fanny Thoresson via e-post: Fanny.thoresson@lernia.se

Vi arbetar med löpande urval. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Södertälje

Typ av anställning: konsultuppdrag

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är att få 15 000 i jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se.

Som konsult på Lernia Bemanning får du en tilldelad engagerad konsultchef som finns för dig och är stationerad i Södertälje. Du har rätt till friskvårdsersättning, samtalsstöd vid behov, och två gånger om året har du möjlighet att delta i en konsultundersökning. Kom och var med i vårt Lerniateam du också!
Mer info
Område Trosa
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.