Däckmontör/Chaufför

Däckmontör/Chaufför

Gillar du att ha roligt på jobbet? Vi söker en driven och erfaren däckmontör/chaufför som inte är rädd för att ta i och vet när det är läge att våga ta egna beslut. Vi är en liten arbetsgrupp och därför är det väldigt viktigt att vi alla kan samarbeta bra då vi stundtals har hög arbetsbelastning och arbetar under tidspress.

Om dig
Du är en person som har lätt för att samarbeta och klarar toppar av stress som kan infinna sig under högsäsong. Goda språkkunskaper i svenska är önskvärt då våra chaufförer har stor kontakt med kunderna vid leverans.

Krav
  • B- Körkort
Meriterande
  • Terminal- och lagerarbete
  • Budtransporter
  • Svenska i tal och skrift
  • C- Körkort
Om tjänsten
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att montera, balansera, plocka och lasta samt leverera varor till våra kunder med våra egna leveransfordon. Ibland även tvätt av hjul.
Vi söker dig som vill ha ordning och reda runtomkring dig och själv kan se vad som behöver göras när det är lugnare på lagret i form av städning och förberedelser inför kommande arbeten.

I första hand söker vi nån som kan vara behjälplig inför och under vårsäsongen, dvs from början på februari till mitten på maj, men med stor möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är förlagda 08-17 men i säsong kan det se lite eller mycket annorlunda ut.

Känner du igen dig själv i beskrivningen så är du välkommen att skicka in en ansökan.

Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan snarast till Lina.Cronhielm@kransensgummmi.se

Mer info
Telefon 015640902
Område Trosa
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.kransensgummi.se/
Sista ansökningsdag 10 mars (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Kransens Gummi är landets ledande oberoende däckexpert.

På Kransens Gummi säljer vi allt en däckverkstad kan behöva – Vinterdäck, sommardäck, fälgar, slangar, reparationsmaterial, tillbehör och maskiner. Vi lagerhåller smådäck, truckdäck, implementdäck, framtraktordäck, 30 000 personbilsdäck, 2000 lastbilsdäck och entreprenaddäck.