Applikationsspecilalist till utvecklande roll på internationellt bolag

Applikationsspecilalist till utvecklande roll på internationellt bolag

Arbetsuppgifter

I samarbete med vår kund i Trosa söker vi nu efter en applikationsspecialist för att bli en del av deras taktiska IT-team. I rollen som applikationsspecialist kommer du ha ett helhetsansvar för projekt och du kommer ha ett nära samarbete med både ledare och medarbetare inom försäljning, inköp, produktion, logistik och HR. Rollen kommer innebära mycket självständigt arbete och att vara med från början av implementeringen av ett nytt ERP-system som kommer att bli en spännande resa. Vidare kräver rollen ett stort driv och en stor förståelse för olika applikationer samt en förmåga att se användarens och verksamhetens behov och hur det behovet kan omvandlas till IT-krav. Rollen innebär vissa resor, främst inom norden, och du som medarbetare har stora möjligheter att påverka dina egna arbetsuppgifter och arbetstider. Det finns även möjligheter att utföra mycket arbete från deras kontor i Sätra.

Kvalifikationer
  • 10 års arbetslivserfarenhet inom liknande roll
  • Akademisk utbildning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet, inom systemvetenskap, krav & test
  • Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet från tillverkningsindustrin
  • Meriterande med erfarenhet inom projektledning
  • Mycket meriterande om du har tidigare erfarenheter av att ha arbetat med MS Dynamics applikationer
Personliga egenskaper

I rollen som applikationsspeciallist är du en person med stort driv och en förmåga att möta personer och skapa förtroendegivande relationer. Du kommer behöva ta mycket beslut och vara drivande i flera aktiviteter så vi ser gärna att du är en person med tidigare erfarenhet av liknande roller samt att du besitter en förmåga att motivera andra och skapa engagemang. Vidare ser vi att du är en ödmjuk person som ser denna roll som en spännande utmaning att skapa fungerande processer och öka IT-förståelsen i verksamheten.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund är ett familjenära företag med stark entreprenöranda där du som medarbetare har stora möjligheter att påverka och där det är korta förändringsprocesser mellan förslag till handling. Företaget genomsyras av ett starkt förtroende för sin personal och värdesätter medarbetarnas trivsel högt. I och med att företaget är en stor aktör på marknaden skapar det en stabil grund och trygghet att luta sig tillbaka på samtidigt som du som medarbetare får vara delaktig i vad som pågår och kan vara med och påverka beslut.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Tillsvidareanställning med start efter överenskommelse.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Tora Matsson
Telefon 072 396 69 00
Email Mejla Tora Matsson
Område Trosa
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund grundade sin verksamhet i Sverige 1963 och är idag världens ledande företag inom luftfilter för ventilationsanläggningar, med över 4200 medarbetare runt om i världen. Alla filter de säljer är producerade inom koncernen. Deras bas finns i Norden, där de är den ledande leverantören av filter för ventilation, metallfilter och renrums/HEPA-filter. De levererar bland annat luftfilter till alla kärnkraftverk i Norden. Huvudkontoret finns i Trosa.