Servicetekniker - Golfbanor

Servicetekniker - Golfbanor

Vi söker en servicetekniker till våra 3 golfbanor som finns i Trosa och Norrköping. Gilla du en fin miljö, långtifrån industriområden, kan det vara något för dig.

Du jobbar självständigt och servar våra 3 banchefer med mekanikertjänster. De flesta maskiner är specialla golfmaskiner såsom klippare, mindre traktorer och transportfordon. Du skall kunna en del om mindre motorer, hydraulik, elsystem för fordon, mm. Du får en välutrustad servicebil till hjälp och du organiserar din tid själv.

BE kort är en fördel då flytt av maskiner mellan golfbanorna ingår i tjänsten.

Det är ett plus om du behärskar både Svenska och Engelska i tal och skrift.

Du rapporterar till Regionchefen men arbetet bygger på självständighet, problemlösning och egna initiativ.

Du jobbar längre på sommaren och mindre på vintern. Vi tillämpar årsarbetstid.
Mer info
Kontaktperson Simon Pengel
Telefon 0766332576
Email Mejla Simon Pengel
Område Trosa
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker, Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gmlsport.se
Sista ansökningsdag 10 dec 2019 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GML Sport AB bildades 1994 och utvecklades snabbt till att bli en av landets ledande leverantörer av maskinutrustning för skötsel av gröna sportytor. Företaget har alltid satt en stolthet i att agera både som kunskapsförmedlare och samarbetspartner till användarna.

På senare år har en ny marknad för olika typer av tjänster inom drift, renovering och anläggning av gröna sportytor till golf- och idrottsplaner börjat växa fram. Inom just dessa områden, entreprenad, har GML Sport genom offensiva satsningar snabbt intagit en ledande position. Företaget befinner sig i en stark expansion på tjänstesidan och räknar med att antalet uppdrag och medarbetare kommer att öka kraftigt under de kommande åren.

GML Sport är en komplett leverantör av professionella lösningar till alla idrotter som utövas på gröna sportytor – både när det gäller tjänster och maskiner. Inget annat företag i landet kan matcha den kunskap och erfarenhet inom Sports Turf Management som du möter hos GML Sport.

I vårt dagliga arbete utgår vi från filialer i de tre storstadsområdena men åtar oss naturligtvis uppdrag över hela landet.

GML Sport AB är både kvalitet ISO 9001 och miljö 14001 certifierade. Sedan maj 2014 är GML Sport en del av Green Landscaping. Naturligtvis är vi medlem i Maskinleverantörerna (ML).