timvikarie köksbiträde

timvikarie köksbiträde

Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i kök, gärna från skola eller förskola. Du har god kommunikationsförmåga samt goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Som köksbiträde hjälper du kocken med matlagning samt övriga förekommande arbetsuppgifter i kök såsom diskning och städning. Du har ett fokus på livsmedelshygien vid hantering av livsmedel.

Vill du bidra till att alla barn och pedagoger får den goda måltiden? Trivs du med ett engagerat team och att som köksbiträde förbereda maten som tillagas i köket. Då är det dig vi söker! Vi söker dig som kan arbeta vid behov som köksbiträde i vårt tillagningskök på Fänsåker förskola.

Uppdraget kräver att du är självgående och strukturerad med förmåga att organisera, ansvara för och prioritera dina uppgifter på ett effektivt sätt. Du har en positiv attityd till barn och medarbetare. Inom Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen. Du som söker den här tjänsten gillar lagarbete, är kreativ och sprider god stämning och brinner för den goda måltiden.
Mer info
Kontaktperson Ann-Katrin Olausson
Telefon 070-063 09 65
Område Trosa
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Utbildning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt uveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.