Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Administrativ Anslutningstekniker - Vattenfall Eldistribution, Trollhättan

Ansök nu
Vi bygger och förvaltar framtidens elnät. Vattenfall Eldistribution satsar 4 miljarder per år på Sveriges elnät. Vi isolerar och gräver ned hundratals mil elledningar, vi breddar för ledningsgator och investerar i modern övervakningsteknik. Allt för ett flexiblare och smartare elnät med färre strömavbrott och säkrare leverans. Därför investerar vi på Vattenfall Eldistribution i den bästa kompetensen och vi är nyfikna på dig.

Vi söker nu två administrativa Anslutningstekniker till gruppen Kundrelationer Anslutningar som ingår i avdelningen Kundrelationer Privat & SME. Vi arbetar med att handlägga beställningar från kunder avseende nya anslutningar till elnätet och anslutningsförändringar.Vi ansvarar också för utveckling och samverkan med elinstallatörer och har en bemannad telefonsupport.

Du kommer att
  • Handlägga, kvalitetssäkra och koordinera inkommande anslutningsförfrågningar från kund eller elinstallatör
  • Vara ansvarig handläggare för mindre elnätsanslutningar genom hela processen från kundförfrågan till avslut. Detta innefattar kundofferter, beställning till entreprenör, fakturering och uppföljning
  • Vara i kontinuerlig kontakt med kunder, installatörer och entreprenörer
  • Bemanna vår elinstallatörssupport.

Din bakgrund

Vi söker dig som har följande:
  • Gymnasial- eller eftergymnasialutbildning gärna inom el, elkraft eller teknik alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig
  • Har några års erfarenhet av arbete i en kundnära roll där du har arbetat med kunder eller leverantörer.
  • Du har god datorvana samt goda kunskaper i MS- Officepaketet
  • Har lätt för att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.
Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet från elbranschen.
  • Behärskar fler språk än svenska.
Du som person drivs av att ge god service, är professionell i ditt bemötande och gillar ett högt arbetstempo. Du har intresse för att hjälpa andra och är lösningsorienterad. Vidare har du lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och är lugn även i mer pressade situationer. Du kan planera och prioritera ditt jobb på ett effektivt sätt. Vidare är du trygg i din arbetsroll och har ett flexibelt förhållningssätt.

Mer information
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

Placeringsort
Trollhättan

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Eva Jirhem, 076 - 767 82 98. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Ida Fågelqvist, 070-04 876 82.

Fackliga representanter för denna tjänst är Christian Ericsson, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Asim Nokic, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Välkommen med din ansökan senast den 6 juni 2023. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20 000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på övergången till ett hållbart energisystem.

Vattenfall Eldistribution AB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till 900 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare