Säljare
Uddevalla

Det går bra för Utec och därför söker vi nu en säljare för att komplettera vårt erfarna team. Du som söker till rollen som säljare tycker om att göra affärer där du får utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder.

Lämplig bostadsort är Uddevalla med omnejd då det är där kunderna befinner sig.

Vi erbjuder
På Utec kommer du arbeta med produkter från det välkända varumärket Sharp. Som säljare hos oss får du gå Sharps berömda säljskola Sharp Academy, och du får självklart en gedigen introduktion av produkter och tjänster. Förutom att du erbjuds en självgående roll i ett framgångsrikt team får du dessutom arbeta med marknadsledande produkter. Vi sitter i fina lokaler i Uddevalla där du har dina kollegor. Hos oss får du de verktyg som du behöver för att kunna ha en hög närvaro hos dina kunder. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och erbjuder förmånsbil.

Vad har Olle Hermansson, försäljningschef, att säga om hur det är att jobba på Utec?

"Vi har ett tydligt ledarskap och lyfter personalens prestationer. Vi jobbar otroligt mycket med teamkänslan och utgår alltid utifrån personalens kunskap och förädlar denna under tid. Vår målsättning att alltid utveckla våra interna arbetsprocesser för att öka trivseln i bolaget. Att vi tillåter en dialog som har högt till tak ser vi som en självklarhet."

Läs mer på https://career.masterhelp.se/utec

Din roll
Som säljare på Utec kommer du ansvara för att sälja vår breda produktportfölj som består av produkter och tjänster inom dokumenthantering, betallösningar, konferensteknik och besökshantering. I din roll som säljare kommer du ha en hög närvaro hos dina kunder där du lyssnar in och presenterar den bästa lösningen. Du kommer träffa både befintliga och nya kunder där du själv bokar in dina möten. Du arbetar självständigt efter en egen budget och jobbar mot uppsatta mål.

Vi söker dig som

  • Har sinne för affärer och är resultatorienterad
  • Har grundläggande IT-kunskap 
  • Är van att jobba självständigt med ett strukturerat arbetssätt
  • Brinner för att skapa långsiktiga relationer
  • B-körkort

Vidare söker vi dig som är en lagspelare med ett stort driv. Som person är du uthållig, ihärdig och har en stor nyfikenhet att lära dig nytt. Du är social och har lätt för att knyta nya kontakter. Du är lösningsorienterad, där andra ser problem ser du möjligheter. Det allra viktigaste för oss är hur du är som person och vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson. Du når Nicklas på 031-70 45 190.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Utec startade 1994 och har sen dess levererat lösningar till kontoret för utskrifter och IT. Utec är nämligen på samma gång den stora och moderna aktören inom kontorsmaskiner, kassasystem och IT. En partner att lita på idag och i framtiden.

Få företag i Sverige, om ens något annat, kan mäta sig med den bredd Utec har. I tider då många strävar efter att renodla antalet leverantörer står Utec stark i konkurrensen. Företaget har idag 13 anställda och omsätter ca 40 miljoner.

Kunskap, erfarenhet och hög servicegrad, tre faktorer som väl kännetecknar det sätt på vilket Utec arbetar. Det är också förklaringen till att företaget blivit en både stark och frekvent anlitad leverantör.

Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Säljsupport, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!