Hoppa till innehåll

Trollhättans BoIS söker personal

Nu söker en av Trollhättans största idrottsföreningar dig som vill jobba inom föreningslivet! Ett ansvarsfyllt och varierande arbete i en av våra största idrotter, fotboll och i en av våra viktigaste samhällsfunktioner, föreningslivet!

Om tjänsten
Trollhättans BoIS är en fotbollsförening som har sitt stora upptagningsområde i de västra stadsdelarna i Trollhättan. Idrottsplatsen Torsbovallen ligger i Strömslund och innefattar stora gräsytor och kansli samt klubbstuga. TBIS som föreningen ofta kallas i folkmun har ca 800 medlemmar, varav ca 600 spelare från ungdomssidan upp till seniornivå. Det är en stor administrativ apparat som drivs runt dagligen med träningar, matcher och en hel del stora evenemang under året som Bois-dagen, Klassbollen, Mellandagscupen och Fallens dagar. I tjänsten ingår även en del praktiska sysslor ihop med övrig personal då anläggningen skall skötas om och ge ett förtroendegivande intryck för både klubbens medlemmar och gäster från andra föreningar.

Arbetsuppgifter - Kontorsarbete
 • Fotbollsadministration; tränings -och matchschema, bokningar, registreringar
 • Ekonomi; betala räkningar, fakturera, sammanställa underlag för bokföring
 • Sköta föreningsmail och medlemservice
 • Sponsorkontakter
 • Information till styrelse, föreningsfunktionärer, medlemmar och andra intressenter
Anläggningsvård
 • Vård av planer och gräsytor; gräsklippning, kritning, trimning, sladdning av konstgräs
 • Vård av byggnader utvändigt; målning, reparationer
 • Vård av omklädningsrum, klubbstuga och kansli; städning och soptömning
 • Vård av utrustning; löpande underhåll maskinutrustning
Evenemang
 • Arbete inför, under och efter föreningens evenemang; Städdag, Kiosk Torsbovallen, Klassbollen, Sommarfotboll, Fallens Dagar, BoIS-dagen och Mellandagscupen
Vid behov även utföra andra på idrottsplatsen förekommande arbetsuppgifter för att verksamheten skall fungera.

Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker en person som ser det som ett privilegium att jobba med fotboll i en väl fungerande förening. Du har ett ansvarsfullt förhållningsätt och trivs med ett varierande arbete där både din administrativa ådra samt praktiska kunnande kommer till sin rätt. Du är en social person som gillar att jobba i händelsernas centrum och trivs med människor omkring dig då Torsbovallen varje eftermiddag fylls med hundratals av ungdomar och föräldrar. Du har ett genuint idrottsintresse och vet innebörden av laganda, samarbete och att ställa upp för varandra vilket skall genomsyras i föreningslivet. Du har ett tätt arbete ihop med föreningens styrelse och övriga kommittéer i en hel del frågor och beslut.

Krav
 • Arbetserfarenhet
 • Körkort
 • Egen bil
 • Svenska i skrift och tal
Meriterande
 • Arbetsledning
 • Föreningsmänniska
Övriga villkor

Arbetstider: Dagtid men kvällsjobb och helger förekommer i verksamheten
Omfattning
: Heltid
Lön
: Enligt avtal
Start
: Enligt överenskommelse men så snart som möjligt

Om Tranpenad Group

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Vid frågor om tjänsten kontakta Daniel Lennartsson på Tranpenad 076/867 45 80.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Tranpenad logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
12 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 500 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Borås, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Sigtuna
Transport & Logistik
Företagslogga