Servicetekniker Truck till Sjuntorps Truck & Maskin

Servicetekniker Truck till Sjuntorps Truck & Maskin

Denna spännande tjänst är en direktrekrytering till Sjuntorps Truck och Maskin. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som servicetekniker har du ett varierat och ansvarsfullt jobb med både service och reparationer på många olika typer av maskiner i truck -och entreprenadbranschen. Då arbetet utförs ute hos kund finns en välutrustad servicebuss till din hjälp. Du rapporterar dagligen till ansvarig serviceledare på fält.

Om dig som söker
Vi söker dig som ger det lilla extra för dina kunder. Du har några års erfarenhet från truckbranschen, arbetar självständigt och tar eget ansvar. Du har spetskunskaper inom fordonsel inklusive datahantering med programmering av maskin samt hydraulik och mekanik.

För oss är din personlighet viktig; att du har problemlösningsförmåga, är positiv och alltid sätter kunden i fokus. Du delar vår övertygelse om att engagerade, flexibla och pålitliga medarbetare gör ett bättre jobb åt våra kunder.

Företaget erbjuder löpande utbildning och kompetensutveckling i egen regi eller via samarbetspartners, så att teamet skall stå rustade och starkt i en bransch som nu har en snabb utveckling gällande elektrifiering och digitalisering.
Verksamheten speglas av företagets kärnvärden; kvalitet, kunskap, känsla.

Krav
  • B-körkort
  • Svenska, både skrift och tal
  • God datavana
  • Minst 5 års erfarenhet från fordonsbranschen med inriktning på tunga fordon där arbete med el och hydraulik samt förbränningsmotorer har förekommit.
Meriterande
  • BE-körkort
  • Engelska i tal och skrift


Övriga villkor

Arbetstid: Dagtid men resor förekommer i tjänsten.
Omfattning:
Heltid.
Lön:
Enligt överenskommelse.
Tillträde:
Löpande efter överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten kontakta Daniel Lennartsson, Tranpenad på telefonnummer 076/8674580 eller via mail daniel.lennartsson@tranpenad.se.Om Sjuntorp Truck & Maskin AB


Sjuntorps Truck & Maskin AB ingår i Sjuntorp-koncernen som består av bolag som tillsammans utgör en komplett leverantör till industrin. Vi erbjuder våra kunder:

- Kvalificerat underhållsarbete på CNC-maskiner, svetsutrustningar, mm

- Flytt och installationer av maskiner.

- Elinstallationer

- Mekaniska arbeten

- Konstruktion och tillverkning av specialmaskiner.

- Automationslösningar, fixturer och jiggar.

- Service, reparationer och renoveringar av truckar, jordbruk och entreprenadmaskiner.

- Uthyrning och försäljning av truckar & liftar

- Reservdelar

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag på www.tranpenad.se då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.