Hoppa till innehåll
Tranpenad logotyp

Servicetekniker till Sjuntorps Truck och Maskin

Ansök nu
Denna spännande tjänst är en direktrekrytering till Sjuntorps Truck och Maskin. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som servicetekniker har du ett varierat och ansvarsfullt jobb med både service och reparationer på många olika typer av maskiner i truck -och entreprenadbranschen. Då arbetet utförs ute hos kund finns en välutrustad servicebuss till din hjälp. Du rapporterar dagligen till ansvarig serviceledare på fält.Om dig som söker


Vi söker dig som ger det lilla extra för dina kunder och hela tiden vill framåt med en vilja att lära sig nya saker. Du kanske jobbar som lastbilsmekaniker eller mekaniker på entreprenadmaskiner idag och har ett genuint intresse av fordon och maskiner, kanske skruvar och mekar du en del på din fritid och trivs med detta.

För oss är din personlighet viktig; att du har problemlösningsförmåga, är positiv och alltid sätter kunden i fokus. Du är tålmodig, ansvarsfull och delar vår övertygelse om att engagerade, flexibla och pålitliga medarbetare gör ett bättre jobb åt våra kunder.

Företaget erbjuder löpande utbildning och kompetensutveckling i egen regi eller via samarbetspartners, så att teamet skall stå rustade och starkt i en bransch som nu har en snabb utveckling gällande elektrifiering och digitalisering.
Verksamheten speglas av företagets kärnvärden; kvalitet, kunskap, känsla.

Krav
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • God datavana
Meriterande
  • Hydraulik
  • Styr -och regler elektriker är meriterande
  • Engelska i tal och skrift


Vad Sjuntorp kan erbjuda dig
Vare sig du är anställd i Sjuntorp Truck och Maskin, Sjuntorp Produktionsteknik, Elinc eller JOPRO är du en del av ett glatt gäng med god gemenskap. Dess tillvaro genomsyras av den goda "Sjuntorpsandan" och de ser fram emot att se dig som sin nya arbetskamrat! Som anställd i Sjuntorp-koncernen kommer du få möjlighet till vidareutbildning både inom vår organisation och hos våra leverantörer.

Gå gärna in på www.absjuntorp.se & www.elinc.se för att läsa mer om deras bolag.Övriga villkor


Arbetstid: Dagtid men resor förekommer i tjänsten.
Omfattning:
Heltid.
Lön:
Enligt överenskommelse.
Tillträde:
Efter överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten kontakta Daniel Lennartsson, Tranpenad på telefonnummer 076/8674580 eller via mail daniel.lennartsson@tranpenad.se.Om Sjuntorp Truck och Maskin AB


Sjuntorps Truck & Maskin AB ingår i Sjuntorp-koncernen som består av bolag som tillsammans utgör en komplett leverantör till industrin. Vi erbjuder våra kunder:

- Kvalificerat underhållsarbete på CNC-maskiner, svetsutrustningar, mm

- Flytt och installationer av maskiner.

- Elinstallationer

- Mekaniska arbeten

- Konstruktion och tillverkning av specialmaskiner.

- Automationslösningar, fixturer och jiggar.

- Service, reparationer och renoveringar av truckar, jordbruk och entreprenadmaskiner.

- Uthyrning och försäljning av truckar & liftar

- Reservdelar

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag på www.tranpenad.se då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.


Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare