Driftoperatör sökes till kund

Driftoperatör sökes till kund

Vi söker dig som vill jobba som driftoperatör på en spännande arbetsplats där ditt processtekniska kunnande kommer att vara en central funktion i verksamheten.

Tillsammans med dina kvalificerade medarbetare kommer du genom ditt arbete även bidra till en hållbar utveckling både idag och för kommande generationer.


Om tjänsten

Som operatör kommer du tillsammans med dina kollegor och enligt fastställda instruktioner styra driften och bevaka de kemiska processer som ingår i verksamhetens produktionsplanering. Arbetet kommer innefatta skiftgång.Arbetsuppgifter

  • Drift och produktionsbevakning
  • Labanalyser
  • Löpande underhåll
  • Förebyggande HSE arbete och tillbudsrapportering
  • Processoptimering och Ständiga förbättringar


Om dig som söker


Du har en avslutad gymnasieutbildning samt minst 1 års erfarenhet av kemiteknisk processindustri.

Du bör ha goda kunskap om säkerhetsbaserade drift- och underhållsrutiner inom kemiteknisk processindustri.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av olika kemiska processer, lastning och lossning av flytande media liksom hantering av brandfarlig vara.

Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker dig som är händig och tekniskt intresserad.

Du bör också vara lyhörd, noggrann och ansvarsfull samt har en god förmåga att samarbeta.

Vad vi kan erbjuda dig


Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, Actic, SATS och Fitness24Seven!

Övriga villkor

Arbetstider: 2-skift.
Omfattning
: 100 %.
Lön
: Enligt avtal.
Start
: September.Om Tranpenad


Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.