Hoppa till innehåll
Ansök nu

Säljare
Västra Götaland

Arbetsbeskrivning
Som säljare på Tidsam ansvarar du för att nå uppsatta mål genom att besöka butiker inom ditt distrikt, som är Västra Götaland. Besöken, som innefattar möten med butikschef och utbildning av butikspersonal, skall alltid syfta till att öka tidningsförsäljningen och ge ökad lönsamhet för båda parter. Genom utbildning av butikspersonal hjälper du butiken att hantera tidskrifter på ett lönsamt sätt samtidigt som hanteringen förenklas och engagemanget för tidningskategorin höjs.

Lämplig bostadsort är Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla med omnejd.


"Vill du bli vår nya kollega? Då får du vara med och utveckla tidningsförsäljningen och läsandet i Sverige."

- Peter Mårtensson

 

Vem är du?
Till rollen som säljare söker vi dig som antingen är i början av din säljkarriär eller har mångårig erfarenhet som resande fältsäljare inom dagligvaruhandeln och vill fortsätta utvecklas. Du som söker rollen har en stark inre motor och förmåga att se möjligheter, är resultatinriktad och gillar utmaningar. Du har en stark personlighet och din sociala förmåga gör att du har lätt för att skapa förtroende. Du gillar att arbeta självständigt samtidigt som du tillhör ett team.

  • Ser resande i tjänsten som något positivt då tjänsten innebär ca 40 övernattningar/år
  • Eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring eller ekonomi
  • God datorvana och B-körkort

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och självständigt arbete som säljare i ett välrenommerat företag med möjlighet till personlig utveckling. Du kommer att arbeta med marknadsledande produkter och starka varumärken i en stor och viktig kategori för handeln, hos en aktör med marknadsledande ställning.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på 08-514 816 46.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör och vi ser till att konsumenterna får tillgång till fantastiska tidskrifter och magasin via dagligvaru- och servicehandeln. Både i fysiska butiker och via e-handel. Vi levererar tidningar till ca 5 500 återförsäljare runt om i landet och vårt sortiment innehåller såväl svenska som internationella tidningar. 

Sortimentet har många starka varumärken och en bredd som passar för både stora och små läsare. I Sverige säljs det tidningar till ett värde av 1,1 miljarder på ett år, ca 7 av 10 i åldern 9-79 år läser tidningar och hela 94% läser på papper, endast 6% digitalt. 

Det arbetar ca 155 personer på Tidsam, fördelat på huvudkontoret i Stockholm, distribunalen i Värnamo och en säljkår i Sverige och Norge. Tidsam ägs av Bonnier News AB, Egmont Publishing, Aller Media och Förlags AB Albinsson & Sjöberg. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare