Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vill du jobba extra på HSNG i Trollhättan?

Trivs du med ett fysiskt arbete och vill arbeta på lager? Är du engagerad och driven? Då vill vi gärna komma i kontakt med just dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi kandidater för lageruppdrag hos HSNG. I den rollen kommer du arbeta främst med plock och pack. Du drivs av resultat och känner dig inte nöjd förrän du gett ditt bästa. För att passa i rollen bör du vara driven, ha visst logistiskt tänk och vara en teamspelare.

För att passa för tjänsten krävs det att du är effektiv och uppskattar fysiskt arbete. Det är viktigt att du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Uppdraget gäller med start omgående och det är viktigt att du kan arbeta på dagtid klockan 06:00-15:00. Du ska kunna jobba 2-3 dagar per vecka och kommer ingå i en pool som täcker upp vid extra behov.

Detta söker vi:

Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla och resultatdriv. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft kan förekomma. Du studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Krav:
- Gymnasiekompetens
- Ostraffad
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift
- Har en annan sysselsättning på minst 50%


Det är meriterande om du har lagererfarenhet.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, sök därför tjänsten redan idag!

Sökord: Lager, Gym, Plock, Pack, Order

Sökord: Lager, Gym, Plock, Pack, Order
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare