Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vill du bli en del av ett team där arbetsglädje är högsta prioritet? Vi letar efter dig som passar bra in i rollen och även i gruppen. Vi vet att om du trivs på jobbet gör du ett bättre jobb! Välkommen in i värmen!

Sector Alarm är ett av Europas Största
larmföretag och det går bra för oss, därför vi letar efter nästa kollega till vårt fantastiska team i Trollhättan med kontor i Uddevalla!

Vad gör du i jobbet?

Dina arbetsuppgifter består av att boka och genomföra kundmöten där du säljer marknadens mest kompletta tjänst. Vi vill att kunderna ska känna förtroende för dig och samtidigt få uppleva känslan du och ditt team har så därför träffar vi alltid våra kunder personligen.

På Sector Alarm rekryterar vi rätt människor därför värdesätter vi dina personliga kvalitéer framför vad du har på ditt CV.
Som anställd hos oss kommer du certifiera dig genom vår 5-stegsutbilldning i försäljning och kundrelationer, Sector Way Academy. Vi satsar på dig, därför kommer vi ge dig alla verktyg för att lyckas.

Vem är du?

Vi är väldigt noga med vilka vi tar in i teamet därför är det viktigt att du:
  • Gillar att prata med både kunder och kollegor
  • Är bra på att både ta och ge
  • feedback och råd
  • Talar och förstår svenska obehindrat
  • Är prickfri hos polisen
  • Ser fram emot att komma in i ett
  • härligt gäng
Vad händer nu?
Nu när du skickar in din ansökan kommer vi inom kort att kontakta dig för ett första samtal där vi vill lära känna dig lite bättre.

Ha telefonen redo så hörs vi snart!
Mer info
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juli 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare