Solviq söker solcellsmontörer!

Solviq söker solcellsmontörer!

Om företaget
Solviq är Trestads största lokalt ägda företag som monterar kompletta solcellsanläggningar. Vi monterar även elbilsladdare och annan utrustning så att du kan energieffektivisera din villa, bostadsrättsförening eller ditt företag in i en värld med helt nya förutsättningar för klimatsmart och ekonomisk energi. Som lokal leverantör i Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg med omnejd får du som bor i området alltid nära till rådgivning och konsultation.

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund Solviq söker vi nu montörer av solcellsanläggningar. Som montör arbetar du med att montera kompletta solcellsanläggningar på tak året om. Därav söker vi dig som trivs med att jobba praktiskt utomhus och är bekväm med höjder. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Premier med start tredje april. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag-fredag.

Din profil
Vi söker dig som är positiv, kreativ och händig. Du behöver ha en god fysik då arbetet är utomhus året om och tunga lyft förekommer. Du kommer att arbeta i ett lag och därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och hitta lösningar. Det är meriterade om du har tidigare erfarenhet från bygg och hantverksbranschen.

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.premier.se
Sista ansökningsdag 8 apr 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.