Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Dina arbetsuppgifter
Vi står inför stora kommande behov hos vår kunder och söker nu till våren högskolestudenter som är inne på sitt sista läsår med inriktning maskinteknik. Då vi på Premier jobbar brett mot många olika företag och verksamheter vill vi gärna komma i kontakt med dig som vill starta din yrkeskarrär efter avslutad utbildning inom tex konstruktion, mekatronik och hydraulik inom vår bemanning och rekryteringsverksamhet.

Din profil
Söker du på denna annons är du en student inne på sista året som högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik och ska vidare ut i arbetslivet. Skicka in ditt CV till oss och skriv gärna hur funderingarna ser ut framåt just för dig!
Hoppas vi hörs!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 juni 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 220 anställda med en omsättning på drygt 100 Miljoner SEK.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare