Hoppa till innehåll

Är arbetsledarrollen ditt kall?

Vi söker en erfaren arbetsledare som trivs med att vara just arbetsledare! Du uppskattar utmaningarna i arbetsledarrollen och tycker om att ta stort ansvar och samverka med platschefer och kollegor för att tillsammans uppnå goda resultat. Du gillar också att stötta och coacha arbetsledarkollegor som har mindre erfarenhet. Peab är en ledande aktör på lokal marknad i Trestad och hos oss kommer du ha ett omväxlande arbete med många intressanta projekt igång och kommande, allt från mindre avrop i våra ramavtal till stora projekt som Vattenverket i Trollhättan och allt däremellan. Hos oss blir du en del av ett gott gäng med inspirerande kollegor och stora möjligheter att utvecklas i rollen. Du kommer arbeta i geografin för Trestad där det krävs flexibilitet för dagspendling inom området. Låter detta lockande, sök till oss!

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare hos oss kommer du att ha en viktig och central roll med fokus på att leda både teamet och verksamheten framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

 • Arbetsberedning och uppföljning
 • Leda produktion i enlighet med projektets tidplan
 • Följa lagar och föreskrifter
 • Förbereda och delta på byggmöte
 • Avrop och planering av en eller flera underentreprenörer i projektet
 • Att ha ett nära samarbete med platschefen i projektet du verkar i

Din roll

Rollens huvudsakliga ansvar ligger i att leda, fördela och följa upp arbetet inom tilldelat ansvarsområde. Du kommer medverka vid planering och teknik- och metodval för arbetsutförande, samt ansvara för att arbetsberedningar utförs. Du kommer avropa material efter samråd med platschef. Du kommer ansvara för god ordning på arbetsstället och rapporterar hinder, ändringar och avvikelser i handlingar och utförande till platschef, samt skriva dagbok efter varje arbetsdag.

Krav för tjänsten

 • minst fem års erfarenhet som arbetsledare i Byggbranschen
 • goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • B-körkort

Meriterande för rollen

 • bygg/anläggningsteknisk utbildning
 • erfarenhet av mark- och anläggningsprojekt
 • god datorvana
 • god administrativ förmåga

Personliga egenskaper

Som person är det viktigt att du har en god förmåga att leda dig själv och andra, genom bra kommunikation, tydlighet och med kompetens att skapa engagemang och delaktighet i ditt team. Du har ett professionellt och affärsmässigt uppträdande där du tar stort ansvar och lever upp till de förväntningarna man har på dig i din roll. Du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta för att säkerställa god kvalitet i utförandet samt tar ansvar för din och andras säkerhet samt ständigt förbättrar ditt arbetssätt. Du är en positiv person som ser lösningar i de dagliga utmaningarna i produktion, där du som arbetsledare förväntas ha god produktionserfarenhet med fokus på både uppgiften och relationer.

Rekryteringsprocessen

Vi tillämpar löpande urval för tjänsten. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta HR-partner Jennifer Bergman per mail: jennifer.bergman@peab.se

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 64 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Luleå
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Borås
Organisation & ledning
Företagslogga