Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Automationsingenjör till Ircon- Solaronics // Trollhättan

Ansök nu
Vill du bidra med dina kunskaper inom teknik i ett litet team med hela världen som marknad? Se hit!

Om rollen
Drömmer du om stora utvecklingskliv på kort tid? Då tror vi att denna tjänst kan vara något för dig! Som automationsingenjör på Ircon kommer du att ansvara för utvecklingen och programmeringen av våra utrustningar för att se till att alla funktioner finns på plats och att maskineriet rullar på som det ska. I nära samarbete med våra konstruktörer, mekaniker och projektledare, utvecklar du våra kundsamarbeten framåt, utför tester och driver installationer av våra utrustningar på plats hos slutkund. Eftersom många av våra anläggningar säljes på export, kan det innebära resor i samband med utveckling, möten och försäljning.

Om dig
  • Några års arbetslivserfarenhet inom installation och styrsystem, gärna från pappersindustrin
  • Flytande svenska och engelska. Kan du även tala ytterligare språk som exempelvis tyska eller kinesiska? Plus i kanten till dig!
  • Ett körkort i plånboken
Om oss
Välkommen till en internationell koncern och Europas marknadsledare i branschen! Ägda av Argynnis Group och med hela världen som vår marknad, utvecklar och tillverkar vi elektriska IR-torkar till pappers- och livsmedelsindustrin och industriella mikrovågsugnar för livsmedelsindustrin. Utöver det utvecklar och säljer vi även solterapisystem till äldrevården, hotell och konferensanläggningar. Hos oss väntar ett trevligt gäng på 15 kollegor i vårt lilla men expansiva företag, nybyggda kontorslokaler i Trollhättan, härliga AW:s, skidresor, flexibla arbetstider och ett generöst friskvårdsbidrag. Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan idag!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Trollhättan

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-10-17

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Mer info
Kontaktperson
Ellinor Hellberg
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 okt. 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare