Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Processingenjör kristallodling till Hellma Materials i Trollhättan

Publiceringsdatum
17 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Hellma Materials Sweden AB är ett innovativt och internationellt företag som arbetar med utveckling, produktion och distribution av kristallina och keramiska material för optik, strålningsdetektering och försvar.
Vi är en del av den globala Hellma Koncernen med fabriker och kontor runt om i hela världen. Bland våra kunder finns välkända fotonik- och säkerhetsteknikföretag som integrerar dessa material i sina system och därför ställer högsta krav på oss vad gäller kvalité och produkt.
Vi utvecklar och odlar även detektorkristaller vars användningsområden sträcker sig från grundforskning till medicin.

Om du delar dessa värderingar med oss och vill vara med och forma din och vår framtid som en del av ett härligt team är du varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Tjänstebeskrivning
Som processingenjör kristallodling hos Hellma Materials ansvarar du för att utföra och övervaka processer för kristallodling. Du kommer att arbeta med att optimera och utveckla produktionsprocesser för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet. Du kommer också att vara ansvarig för att analysera och rapportera resultat samt delta i kontinuerliga förbättringsprojekt. Detta är en spännande möjlighet att vara en viktig del av vår kunds framgångsrika produktionsteam.

Kvalifikationer
För att jobba som processingenjör kristallodling hos Hellma Materials behöver du ha erfarenhet av processutveckling och optimering inom kristallodling. Du bör vara väl förtrogen med både teoretiska och praktiska aspekter av kristallodlingstekniker. En relevant utbildning inom materialvetenskap, kemi eller liknande är ett krav. Du behöver vara självgående, analytisk och ha god problemlösningsförmåga.

Om NearYou
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Andrej Lovric tel 070-785 84 12. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.nearyou.se snarast. Den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 februari 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Andrej Lovric tel 070-785 84 12. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.nearyou.se snarast. Den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!