Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Ferno Norden söker en engagerad produktspecialist/säljare till Trollhättan

Publiceringsdatum
17 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Ferno Norden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom området prehospitala produkter allt från sjukvårdsprodukter, räddningsbårar, varningsljus och evakueringsutrustning till offentlig sektor, privat- och företagsmarknaden.

Ferno Norden har funnits i 40 år i Sverige och vi arbetar primärt med utrustning till ambulans, räddningstjänst och polis. Produktrelaterade lösningar i ett nära samarbete för våra professionella användare är vårt signum. Vi är miljö och kvalitets certifierade enligt ISO9001 och ISO14001 vilket ger en bra styrning och kvalitetssäkring i samtliga våra processer.

Tjänstebeskrivning
Kan en säljare rädda liv?
Vår personal utgör hjärtat i vår organisation, och nu letar vi efter en passionerad produktspecialist/säljare med eget driv för att utveckla vårt team i Trollhättan.

Rätt person är viktigt för oss och vårt team. Du behöver inte ha jobbat med sälj innan men vi vill att du har ett intresse för den process som sälj innebär.

Ferno Norden har funnits i 40 år i Sverige och vi arbetar primärt med utrustning till ambulans, räddningstjänst och polis. Produktrelaterade lösningar i ett nära samarbete för våra professionella användare är vårt signum.

Kan en säljare rädda liv? Ja, definitivt. Vår utrustning och utbildning är med och räddar liv varje dag.

Tjänstebeskrivning
Som produktspecialist/säljare hos oss är du en nyckelperson som bokar möten, genomför besök, skriver avtal och strävar alltid efter att hitta de bästa lösningarna tillsammans med våra kunder. Du kommer att arbeta med både befintliga och nya kunder samt delta i mässor, utbildningar och andra evenemang under året. Även om du är baserad på vårt kontor i Trollhättan, innebär tjänsten även att resa och besöka våra kunder runt om i Sverige.

Kvalifikationer
Vi välkomnar både erfarna och nyfikna individer. Förutom god ekonomisk förståelse och som minst godkänd gymnasieutbildning, uppskattar vi även utbildningar relevanta för vårt arbetsområde som till exempel inom, räddningstjänst, sjukvård, första hjälpen, säkerhet eller ergonomi. Flytande kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, är ett krav. Meriterande är även goda kunskaper i engelska och datavana.

Som person är du självständig, vi tror på individer med en stark egen drivkraft och egna åsikter. Du är nyfiken på livet, vi tror inte att det är något vi lär ut utan något man är.

För att snabbt komma in i din nya roll, ser vi att du är duktig på att skapa förtroende och långsiktiga relationer. Vi kommer att erbjuda dig produktutbildning och vägleder dig till att nå mål. Du kommer att ingå i ett litet team som har arbetat flera år inom företaget, och vi uppskattar åsikter och eget driv. Vi är en platt organisation med fokus på teamet.

Vi erbjuder:
Vill du vara en del av Ferno Nordens framgångsrika team? Ansök nu och hjälp oss att fortsätta vår resa som ledande aktör i branschen. Här får du en flexibel arbetsmiljö med högt i tak i en platt organisation med fokus på teamwork. Bra villkor och kollektivavtal med Unionen.
Lär känna oss mer på våra digitala plattformar:
https://www.facebook.com/FernoNordenSweden
https://www.fernonorden.se

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Frida Sahlin telefonnummer: 0707858645. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Liknande Jobb

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 mars 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om NearYou Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.