Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

CNC-operatörer sökes till Trestadsområdet!

Publiceringsdatum
20 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Tjänstebeskrivning
Vi söker nu dig som är en duktig och engagerad CNC-operatör och intresserad av nya utmaningar!

Vi har inkommande uppdrag inom CNC i Trestadsområdet. Förekommande arbetsuppgifter kan komma att vara ladda och plocka ut maskiner, verktygsbyten, gradning, justera parametrar i programmen, kvalitetskontrollering och packning av detaljer. Truckkörning och traverskörning kan också förekomma. Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda till olika former av skiftgång.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har industriteknisk utbildning, verkstadsvana och erfarenhet av arbete som CNC-operatör. Du har kunskap i ritningsläsning och är duktig på kvalité och förbättringsarbete. Som person är du en flexibel lagspelare med positiv inställning. Du är noggrann och tar egna initiativ. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Det är meriterande om du har truckkort A+B och traverskort.

Låter det intressant?
Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Liknande Jobb

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 mars 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren