Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

CNC-operatör med inriktning gripdonstillverkning till Binar Handling AB

Publiceringsdatum
28 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Binar Handling AB förser den globala tillverkningsindustrin med världsledande elektriska lyfthjälpmedel som är anpassade för att möta högt ställda krav gällande ergonomi, arbetsmiljö, säkerhet och effektivitet. Företaget har utveckling och tillverkning i Trollhättan och produkterna distribueras på den globala marknaden via vårt återförsäljarnät. Tillsammans med våra tyska, franska och kinesiska systerbolag bildar vi Binar Handling Group som ägs av det tyska bolaget Schmalz.

Hos oss skapas världens bästa lyfthjälpmedel från idé till färdig produkt. Vi arbetar i spännande projekt med användaren i centrum. Läs mer om Binar Handling på vår hemsida: https://www.binarhandling.com/

Binar Handling har idag ca 50 anställda, men räknar med att expandera ytterligare kommande år.

Tjänstebeskrivning
Vår kund Binar Handling behöver nu stärka upp sitt team med en engagerad och driven CNC-operatör med inriktning gripdonstillverkning! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta fram komponenter till gripdonstillverkningen i CNC-fräs och CNC-svarv, samt i förekommande fall även reservdelar och lagerprodukter. Monteringsarbeten ingår också i dina arbetsuppgifter, därtill kan körning i manuella svarv- och fräsmaskiner samt svetsning komma att ingå. Arbetet är förlagt till dagtid. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag via NearYou med goda möjligheter till en anställning hos Binar Handling i framtiden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, är utbildad CNC-operatör och har några års arbetslivserfarenhet av yrket. Vi ser med fördel att du har programmerat och gjort egna program i Mastercam sedan tidigare, men även du som har grundkunskaper i programmering och en stark vilja att lära dig detta är välkommen att ansöka. Vidare har du god kompetens inom ritningsläsning och monteringsvana. Om du har svetskunskaper och/eller erfarenhet av att köra manuella maskiner är detta meriterande.

Som person är du driven, prestigelös och en lagspelare av rang. För att lyckas i rollen är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter utförs med hög kvalitet. Du är en positiv person med vilja och motivation att båda förbättra men också att lära dig nya arbetsuppgifter.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Mira Schoultz tel 070-785 86 38. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast 25 mars 2024. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.