Hoppa till innehåll
Manpower logotyp

Svetsare till spännande kund i Trollhättan!

Är du vår nästa svetsare? Har du god erfarenhet av att arbeta med svets och brinner för detaljer? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower en svetsare till vår kunds verksamhet i Trollhättan. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och kunden. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden. Du börjar med en visstidsanställning i 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Arbetstiderna är 2 skift.

Om jobbet som svetsare

I rollen som svetsare ansvarar du för att utföra svetsning enligt ritningar och gällande standard. Du ansvarar också för att svetsningen görs på ett fackmannamässigt sätt och enligt fastlagda rutiner.
Du kommer även:
  • Arbeta med TIG-svetsning i material med höglegeringar av nickel.
  • Arbeta med rostfritt stål från planplåt till färdig produkt
  • Detaljtillverkning i tjocklekar upp till 8mm
I arbetsuppgifterna ingår även riktning, passning, montage, plåtslageri och fixturhantering.
Dessutom förutsätts att man dokumenterar sitt arbete enligt gällande kvalitetskrav.
Man ska kunna hantera handmaskiner som slip och kap. Mätning är meriterande.

Är du rätt för rollen som svetsare?

Till uppdraget hos vår kund söker vi dig som har en utbildning som svetsare. Vidare har du även erfarenhet av arbete som svetsare och av TIG-svetsning. Det är meriterande om du har arbetat som svetsare och arbetat inom tillverkningsindustrin.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Det är också viktigt att du kan ta egna initiativ och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Vidare utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt.

Krav för tjänsten
  • Utbildning som svetsare
  • Erfarenhet av att arbetat med TIG-svetsning
  • Hanterar svenska obehindrat i tal och skrift
I enlighet med vår kunds krav kommer vi i denna rekryteringsprocess genomföra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: Ida.blom@manpower.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 apr. 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare