Servicetekniker

Servicetekniker

Vi är på jakt efter ytterligare en servicetekniker som vill ansluta sig till vårt serviceteam vid vår fullserviceanläggning i Trollhättan. Som medarbetare hos oss är du en del av ett team som utför alla typer av förekommande arbeten på en serviceverkstad såsom service, reparationer och tillbehörsmontering.

Hos oss på Lindströms bil kommer du få arbeta med ett av bilbranschen främsta varumärken, Toyota/Lexus, och vår världsledande hybridteknik.

Tillsammans arbetar du och dina kollegor för att utveckla avdelningen till den främsta serviceverkstaden i Trollhättan och det självklara valet för verkstadskunden.

Vi förutsätter att du har ett stort intresse för bilar och teknik. Du har fordonsteknisk utbildning i grunden alternativt har flera års dokumenterad erfarenhet som fordonstekniker. Har du även erfarenhet och kompetens inom diagnostik och felsökning är det mycket meriterande.

För att lyckas i den här rollen hos oss ser vi att du är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten, du drivs av det som i Toyotavärlden kallas "Kaizen" - ständig förbättring - och du är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning och teamwork.

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig, är ett krav.

För mer information om tjänsten kontakta Servicechef Patrick Engman.
Mer info
Kontaktperson Patrick Engman
Telefon 0704314606
Område Trollhättan
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 mars 2023 (37 dagar kvar)