Hoppa till innehåll
Lindströms Bil AB logotyp

Lindströms Bil i Trollhättan söker Diagnostekniker

Ansök nu
Vi är på jakt efter en Diagnostekniker som vill ansluta sig till vårt kompetenta serviceteam i Trollhättan. Hos oss på Lindströms Bil kommer du få arbeta med ett av bilbranschen främsta varumärken, Toyota/Lexus, och vår världsledande hybridteknik.

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av felsökning, åtgärdande av fel, kontroll av åtgärder provkörning.

Tillsammans arbetar du och dina kollegor för att utveckla avdelningen till den främsta serviceverkstaden i Trollhättan och det självklara valet för verkstadskunden.

Om dig

Vi förutsätter att du har ett stort intresse för bilar och teknik. Du har fordonsteknisk utbildning i grunden och flera års dokumenterad erfarenhet som diagnostekniker. Du behöver ha goda IT-kunskaper, erfarenhet av ett eller flera diagnosverktyg samt kunskaper i hur du läser elsscheman och tekniska instruktioner. Har du erfarenhet av högvoltsystem är det mycket meriterande.

För att lyckas i den här rollen hos oss ser vi att du är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten, du drivs av det som i Toyotavärlden kallas "Kaizen" - ständig förbättring - och du är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning och teamwork.

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig, är ett krav. I den här tjänsten behöver du ha god läsförståelse i engelska.

För mer information om tjänsten kontakta Servicechef Patrick Engman.

Vi erbjuder dig
  • En familjär arbetsplats med tydlig företagskultur - Lindströms Bil är ett familjeföretag och vi värnar om att behålla den familjära känslan.
  • Trygghet - Bilbranschen befinner sig i ständig förändring och med Toyota och Lexus som varumärken ger det oss en stark position och trygg framtid.
  • Utveckling - Genom Toyota & Lexus genomför vi löpande kompetenshöjande utbildningar som utvecklar oss både personligt och professionellt.
  • Friskvårdsbidrag - Att du ska må bra är en självklarhet för oss, därför erbjuder vi bland annat friskvårdsbidrag.
  • Din egna förmånsportal - Som anställd hos oss får du tillgång till ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för förmåner och därigenom skapar du ditt alldeles egna förmånspaket utifrån vad som är viktigt för just dig.
  • Försäkringar och pension - Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.
  • Pensionsrådgivning - Att vara anställd hos oss ska vara en investering för framtiden. Alla våra anställda har möjlighet till personlig pensionsrådgivning.
  • Ett förmånligt bilägande - Som anställd erbjuder vi dig förmåner som innebär ett enkelt och prisvärt bilägande.
Mer info
Kontaktperson
Patrick Engman
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare