Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Vi söker dig som vill skotta snö!

Publiceringsdatum
12 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du arbeta extra och stå redo när snön faller? Vår kund söker nu efter snöskottare som har passion för att arbeta utomhus och vill vara en del av ett viktigt samhällsuppdrag. Sök idag och bli en viktig del av vinterunderhållet!


Arbetsuppgifter


Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer innefatta snöplogning med maskin. Det tillkommer även arbetsuppgifter som handskottning med skyffel samt halkbekämpning. Det är viktigt att du utför arbetet noggrant och effektivt för att underlätta för människor att röra sig säkert i vintermiljön. Som snöskottare hos vår kund ansvarar du för att avlägsna snö och is från olika ytor såsom gångvägar, ingångar och nödutgångar. Dina arbetspass kommer att vara olika långa och förlagda då snön väl faller, vilket innebär att passen kan komma att hamna någon gång under dygnets 24 timmar. Det ställer därför stora krav på din flexibilitet och förmåga att med kort varsel finnas tillgänglig. Det är viktigt att du utför arbetet noggrant och effektivt för att underlätta för människor att röra sig säkert i vintermiljön.


Den vi söker


Du bör vara fysiskt stark och ha god uthållighet för att klara av det krävande arbetet. Självständighet och förmågan att arbeta i team är viktiga egenskaper. Flexibilitet och anpassningsförmåga till olika väderförhållanden är också nödvändigt.

Meriterande:
  • B körkort, inget krav.
  • Krav på intyg av annan sysselsättning
Hur du ansöker

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Vi intervjuar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!


Övrig information


Uppdragslängd: Snösäsong

Placeringsort: Trollhättan

Typ av anställning: Behovsanställning

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 dec. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Herrljunga
Industri & Anläggning
Företagslogga