Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Nu söker vi svetsare till kund!

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Lernia söker just nu dig som kan svetsa. Är du svetsare och duktig på olika svetsmetoder? Då kanske du är vår nya stjärna! Skicka in din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Arbetsmomenten som skall utföras är svetsning i svetsmetoderna MIG och MAG, ritningsläsning kommer att ingå i arbetsuppgifterna. Vi ser gärna att du har erfarenhet att att arbeta i aluminium. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Meriterande om du har svetslicens.

Formell kompetens
  • Körkort och bil
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av svetsning MIG/MAG: meriterande med erfarenhet inom aluminium
  • Goda kunskaper i ritningsläsning
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
  • Det är meriterande om du har utbildning inom svets
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel.
Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Som person är du även händig, engagerad i ditt arbete, samt noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

Om anställningen

Placeringsort: Trollhättan
Arbetstider: 2-skift
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Visstid med möjlighet till förlängning

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om Lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi en MIG/MAG-svetsare. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person kan det finnas möjlighet att så småningom bli anställd hos kunden.