Hoppa till innehåll

Företagssäljare KIA

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?

Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Om rollen
Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad företagssäljare till anläggningen Trollhättan KIA. Hos oss är en hög aktivitetsnivå självklar och vi vill att du gillar att bygga långsiktiga och värdeskapande relationer med dina kunder. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar - hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Tjänsten kommer till stor del innebära försäljning mot företag och proaktiv bearbetning av potentiella företagskunder på fält. Det här är en roll där ditt eget engagemang och dina egna ambitioner kommer vara det enda taket och här finns alla möjligheter i världen att lyckas för den som är driven och är riktigt serviceminded!

Din profil

Som person är du driven och initiativtagande och framför allt har du ett brinnande intresse för att göra affärer. Du gillar kundkontakt och vet vad som krävs för att vårda kundrelationer och möta kundens behov. Vidare är du en självständig person och förstår vikten av att arbeta proaktivt. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av försäljningsyrke och det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. Det är också meriterande om du jobbat med B2B-försäljning tidigare då vi gärna ser att du tar ett större ansvar i vårt allt större fokus på företagsförsäljning.

Du kommer att rapportera till Försäljningschefen på anläggningen.Nyckelkompetenser/förmågor:

  • Ett par års erfarenhet inom försäljning
  • Erfarenhet av bilbranschen är meriterande men inget kvar
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift
  • Förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer
  • Mål- och resultatinriktad
  • Förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter
  • Du är prestigelös samt tycker om att verka i team
  • Förtroendeingivande, disciplinerad och social
  • Brinnande intresse för att skapa affärer
Varför jobba med oss?

Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, möjlighet till tjänstebil, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se

Frågor?

Vänligen kontakta via mail:

Sebastian Berisha, Försäljningschef - Sebastian.Berisha@hedinbil.se
Hedin Bil logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 11000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Borås
Försäljning
Företagslogga