Sommarjobb Lager & Orderplock

Sommarjobb Lager & Orderplock

Vi söker dig som vill sommarjobba i vår logistikverksamhet med placering i Trollhättan. Din huvuduppgift blir att plocka och packa våra kundbeställningar främst från siterna gymgrossisten.com och bodystore.com. Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Välkommen med din ansökan!

Din Roll

Som Lagerarbetare på HSNG är du en viktig del av bolagets distribution. Ditt huvudsakliga arbete blir att plocka, packa och utleverera våra kunders beställningar, men även andra arbetsuppgifter som tillhör lager förekommer, så som truckkörning, inleveranser och inventering. Vårt största fokus ligger alltid på nöjda kunder och snabba leveranser, därför är det viktigt att du trivs med att arbeta fysiskt i ett högt arbetstempo med höga karv på noggrannhet och under viss tidspress. Du jobbar självständigt men är omgiven av lagspelare och tillsammans når vi avdelningens mål.

Du Erbjuds
 • Särskild visstidsanställning 0-40 h/vecka med placering på vårt lager i Trollhättan. Ange tillgänglighet i ansökan.
 • Att bli en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft
 • Riktigt bra personalrabatter på våra siter gymgrossisten.com och bodystore.com
 • Förmånliga erbjudande på träningsanläggningar i närområdet
 • Möjlighet till prisvärd massage under arbetstid
 • Pension och försäkring enligt kollektivavtal Lager och E-handel
Vi tror att du:
 • Är intresserad av en hälsosam och hållbar livsstil
 • Tillhör eller har tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen
 • Gillar att arbeta strukturerat efter satta rutiner & processer
 • Är en glädjespridare med schyssta värderingar
 • Gillar att arbeta i ett team fullt av lagspelare
 • Är noggrann, effektiv och engagerad
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av truckkörning.

För att lycks i rollen vet vi att det handlar mer om inställning än om erfarenhet och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter detta intressant?

Då vill vi att du skickar in din ansökan (CV och personligt brev) redan idag! Vi genomför löpande intervjuer under rekryteringsperioden, så vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 31 mars 2023. För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Emelie Lundve på e-postadressen emelie.lundve@gymgrossisten.com

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi personlighetstester i ett tidigt skede. Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen. Vi jobbar även med arbetsprover och referenstagning.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Kontaktperson Emelie Lundve
Email Mejla Emelie Lundve
Område Trollhättan
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

For the stronger, healthier and happier version of you! Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsokost på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com, Bodystore.com & Proteinfabrikken.no. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom Fitnessmarket.se.

Stronger, healthier and happier! Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag.

HSNG ägs av det industriella investmentbolaget Orkla och är ett av tolv fristående portföljbolag.