Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Mjukvaruutvecklare till bolag som gör skillnad i Trollhättan!

Publiceringsdatum
29 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en mjukvaruutvecklare med kunskaper i C/C++-programmering som vill arbeta på ett bolag som gör skillnad? Vill du arbeta i en miljö präglad av professionell såväl som personlig utveckling och arbeta med att utveckla tekniken för att möta framtidens krav? Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en kommunikativ och engagerad mjukvaruutvecklare. Kunden arbetar med att utveckla tekniker för att möta framtidens krav och arbetar mot olika industrier såsom telecom, fordons- eller försvarsindustrin. De vill nu utöka sitt team i Trollhättan och söker därför en mjukvaruutvecklare som vill bidra till den digitala transformationen. Kunden värdesätter din professionella såväl som din personliga utveckling och erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser och utvecklingsmöjligheter internt.

Som mjukvaruutvecklare kommer du att ingå i ett team bestående av såväl juniora som erfarna mjukvaruutvecklare med olika fokusområden. Tillsammans arbetar ni i projekt gentemot kundföretagets olika kunder som arbetar inom olika industrier och branscher. Då kunden arbetar och erbjuder tjänster inom olika industrier erbjuds du arbete i olika projekt där du ges möjligheten att arbeta med det du känner dig mest bekväm i kompetensmässigt och det du finner mest intressant.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en eftergymnasialutbildning inom exempelvis mjukvaruutveckling, datateknik eller likvärdigt område.
  • Har goda kunskaper i C/C++ programmering.
  • Besitter ett stort och genuint intresse för teknik och mjukvaruutveckling.
  • Är flytande i svenska såväl i tal som i skrift då språket kommuniceras internt såväl som externt.
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen krävs det att du som person är driven, tycker om att arbeta projektbaserat och har ett analytiskt förhållningssätt. Vidare är du nyfiken samtidigt som du vill dela med dig av din kunskap till andra. Då du arbetar i team tillsammans med andra kollegor samt har kontakt med företagets kunder ser vi att du är kommunikativ och har lätt att skapa goda relationer internt såväl som externt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från både vår och kundens sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Trollhättan
  • Start: Sommaren 2024 alternativt enligt överenskommelse
  • Kontaktperson: Bianca Lord
  • Lön: Fast månadslön
OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 april 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?