Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Beräkningsingenjör till innovativt bolag i Trollhättan!

Publiceringsdatum
04 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en Beräkningsingenjör som har fastnat för beräkningar och analyser och vill arbeta på ett bolag som gör skillnad? Vill du arbeta i en miljö präglad av professionell såväl som personlig utveckling och arbeta med att utveckla tekniken för att möta framtidens krav? Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en kommunikativ och engagerad beräkningsingenjör. Kunden arbetar med att utveckla tekniker för att möta framtidens krav och arbetar mot olika industrier såsom flyg eller fordonsindustrin. De vill nu utöka sitt team i Trollhättan och söker därför en beräkningsingenjör som vill vara med och arbeta med beräkningar och analys. Kunden värdesätter din professionella såväl som din personliga utveckling och erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser och utvecklingsmöjligheter internt.

Som Beräkningsingenjör kommer du att ingå i ett team bestående av seniora såväl som juniora kollegor där ni tillsammans arbetar med stora som små projekt, beroende på projekt och behov. I rollen arbetar du med allt ifrån att generera beräkningsmodeller till att göra analyser exempelvis hållfasthets- eller vibrationsanalyser. Vidare är du aktivt med och påverkar produkternas utformning samt ser till och säkerställer att kraven för respektive produkt uppfylls. Kunden arbetar med FEM och i kommersiella programvaror, bland annat Nastran, ANSYS, ANSA eller Abaqus.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en civilingenjörsexamen inom området tillämpad mekanik eller motsvarande med inriktning mot hållfasthet, strukturdynamik eller liknande.
 • Fastnat för beräkningsdelen under studierna och gärna fokuserat på detta i olika projektarbeten och liknande.
 • Är obehindrad i svenska både i tal och skrift.
Det är meriterande om du:
 • Har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Har erfarenhet av kommersiella programvaror såsom exempelvis Nastran, ANSYS, ANSA eller liknande.
 • Har projekt inom relevant område som du kan visa upp.
Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen krävs det att du som person är driven, tycker om att arbeta projektbaserat och har ett analytiskt förhållningssätt. Vidare är du nyfiken samtidigt som du vill dela med dig av din kunskap till andra. Då du arbetar i team tillsammans med andra kollegor samt har kontakt med företagets kunder ser vi att du är kommunikativ och har lätt att skapa goda relationer internt såväl som externt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Trollhättan
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Kontaktperson: Bianca Lord
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 april 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?