Hoppa till innehåll
Ansök nu

Frihet, variation, härliga kollegor samt att få vara med på en fantastisk tillväxtresa – vad mer kan man önska? Är du en relationsskapare som tycker om att arbeta i såväl team som självständigt, älskar service och sociala kontakter. Då är du kanske vår nästa teammedlem, välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som konsultchef är varierande där dagarna fylls med allt från rekrytering, bemanning, administration och personalansvar. Du kommer även arbeta med försäljnings- samt uthyrningsprocessen och vara högst delaktig i att skapa samt utveckla våra affärer. 

Vi på Eterni arbetar mot både såväl kollektivsidan och tjänstemannasidan, ditt fokus kommer att vara mot kollektivsidan inom våra affärsområden industri, logistik och teknik. Därav söker vi dig som har erfarenhet av något av dessa affärsområden. Du kommer att arbeta och bearbeta såväl nya som befintliga kunder i regionen.
Eftersom vi tror att den som bäst kan planera sitt arbete är du själv, får du fullt förtroende för att planera din arbetsvecka så som du tror blir bäst för dig, bäst för Eterni samt för våra kunder, konsulterna och kandidater. 

Det är såklart inte bara för att rollen innehåller spännande arbetsuppgifter som vi tycker att du ska söka den här tjänsten. Här blir du en del av ett härligt gäng med ett otroligt stort målfokus, en trevlig stämning där alla hjälps åt och stöttar varandra i vår framgång. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet inom lager och logistik men som nu vill arbeta mer administrativt men ändå dagligen få ta del av våra kunders verksamhet inom den bransch du är van vid. 

För att trivas och prestera bra i rollen som Konsultchef mot kollektivsidan ser vi nedan som goda förutsättningar:

  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom lager och logistik
  • Tidigare erfarenhet av arbetsledningsansvar och/eller personalansvar. Exempelvis har du tidigare arbetat som team eller arbetsledare
  • Administrativ vana
  • B- körkort och tillgång till egen bil


Vidare är du en relationsskapare som tycker om att arbeta i såväl team som självständigt. Som person är du positiv, ödmjuk och arbetsam. Du sätter "laget före jaget" och trivs med en hög variation av arbetsuppgifter i din vardag. Du är kreativ, lösningsorienterad, initiativtagande, affärsmässig, utåtriktad samt noggrann.
 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning där du huvudsakligen kommer att arbeta utifrån Eternis kontor i Trollhättan. 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Känner du igen dig i det här? Det hoppas vi, för vi ser verkligen fram emot din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN ATT BLI EN DEL AV OSS PÅ ETERNI!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare