Kassaledare på Eko Trollhättan

Kassaledare på Eko Trollhättan

Vi söker dig som trivs att arbeta i kundservice och kassa och som gillar att ta extra ansvar för helheten i driften.

Vi söker dig med passion för butiksförsäljning och som har förmåga och engagemang att göra shoppingen till en glädjefull upplevelse för våra kunder!

Arbetsuppgifter

Som kassaledare jobbar du i driften med kundservice och försäljning. I tjänsten ingår också redovisning av dagskassor, varuhantering och beställning, returer och återköp. I denna rollen är du ofta en problemlösare och ett stöd till kollegor i kassalinjen. Du kommer ägna stor tid åt att serva våra kunder med allt ifrån returer, reklamationer eller vara just en grym kassör. Kassalinjen är en av de viktigaste områdena i butiken där vi vill ge våra kunder ett snabbt och trevligt avslut på shoppingrundan. Därför är det bra om du gillar när det är högt tempo och kan behålla lugnet när många kunder vill ha din hjälp.

I avdelningen ingår förutom kassa & kundservice också vår bistro. I Bistron säljer vi bland annat hamburgare, pommes och korv. Vi erbjuder också fika med bakverk från vårt eget konditori.

Eftersom du ska vara trygg och kunnig i din roll när kassachefen inte är på plats så kommer Ni att arbeta som ett team där du kommer få egna ansvarsområden.

För tjänsten krävs att du har minst 1 års butikserfarenhet i liknande bransch.

Tjänsten

Vi har öppet 9-20 alla dagar. Kvällar och helger ingår i arbetet.

Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på deltid 20-30 timmar, som börjar med 6 månaders provanställning

Tillträde efter överenskommelse

Vi har förlängt ansökningstiden till den 2023-02-05

Vi tillämpar löpande anställning vilket gör att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden går ut.
  Mer info
  Kontaktperson Eko-Gruppen Hässleholm AB
  Telefon 0451-48000
  Område Trollhättan
  Yrkesroll Försäljning, Butik
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (9 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
  arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

  Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.