Projektledare inom bygg- och produktion sökes till Coor i Trollhättan*

Projektledare inom bygg- och produktion sökes till Coor i Trollhättan*

Som medarbetare inom Coors fastighetsleverans blir du en viktig del av våra verksamheter. Du får styra över ditt arbete och får stora möjligheter att utveckla din tekniska kompetens. Eftersom vi har många olika typer av projekt får du en varierande vardag och många möjligheter.

Ditt nya arbete
Som projektledare kommer du att projektleda och samordna både stora och små byggprojekt samt större reparationer och fastghetsunderhåll relaterade till produktionsanläggningar, vilket sker i nära samarbete med kundens beställare. Du är den som driver på och leder projekten från start till slut och är den naturliga kontaktpunkten för både kund, leverantörer och kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar:
  • operativt leda projekt
  • koordinera leverantörer, konsulter, underentreprenörer
  • kontakt med vår beställare men även internt
  • förhandla med underentreprenörer
  • skapa underlag för avtal och anbud
  • ekonomiskt ansvar och uppföljning
  • göra kostnadsberäkningar och ta fram förfrågningsunderlag
  • vara behjälplig med utförandet av statusbesiktningar
  • utgöra ett tekniskt stöd i verksamheten och ta fram förslag på tekniska lösningar
  • fungera som BAS-P och/eller BAS-U i olika projekt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering hos vår kund i Trollhättan. Tjänsten är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

Din bakgrund
Vi ser att du har en projektledarutbildning i botten med flerårig bakgrund som projektledare där du tidigare lett fastighets- och byggprojekt med goda kunskaper inom det byggnadstekniska området samt totalentreprenad. Har du dessutom lett projekt inom industri och produktion är det meriterande. Har du utöver det byggt på med behörighet inom BAS U/P och entreprenadjuridik så är det meriterande. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, samt har B-körkort. Det är ett önskemål att du även har erfarenhet av ekonomisk uppföljning och vet hur du ska hushålla med budgeten på ett klokt sätt.

Vår kandidat
Som person är du säkerhetsmedveten, serviceinriktad, flexibel och har en positiv inställning. Du tar stort ansvar för samt driver och utvecklar projekt och det egna arbetet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du också har ett sinne för struktur och är bra på att prioritera. Eftersom vi har ett stort fokus på förbättringsarbete är du kreativ och ifrågasätter gärna etablerade lösningar. Du förstår vikten av att kommunicera på ett tydligt sätt, i rätt tid och anammar det i ditt arbete. Vidare är du bra på att arbeta både självständigt och i grupp. Är du dessutom affärsmässigt orienterad kommer du att bli framgångsrik hos oss.

Vi erbjuder
Här blir du en del av vårt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans arbetar för att skapa en fantastisk plats att arbeta på. Som arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service som skapar värde, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Övrig information och kontaktuppgifter
För mer information kan du kontakta rekryterande chef, Jessica Thorell, jessica.thorell@coor.com. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

#tipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).