Elektriker till GKN

Elektriker till GKN

Vi på Coor förstärker vår leverans till GKN Aerospace i Trollhättan och söker nu en serviceinriktad elektriker. Låter det spännande? Sök in till oss. Det här är ett spännande uppdrag där du får vara en viktig del i Coors mycket kompetenta team.

Om rollen
Tillsammans med övriga kollegor arbetar du med att säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande elrelaterade frågor. Våra kunder vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Tillsyn och skötsel av fastigheterna
  • Felsökningar, reparationer och underhållservice av fastighetstekniska installationer
  • El-montage inom kontors och industrimiljö
  • Säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande el-relaterade frågor
  • Dokumentation och deltagande vid offert- och kalkylarbete
  • Medverka i mindre projekt
  • Vara en aktiv i dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans samt samarbetet både internt och mot kund
Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetstider vardagar mellan kl 07.00 - 16.00 och placering i Trollhättan.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har gymnasieutbildning som elektriker samt 1600 timmars praktik alt motsvarande utbildning. Tidigare yrkeserfarenhet är ett krav och vi ser gärna 5-års yrkeserfarenhet.

Du har passion för el och motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontakt och övrig information
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

För frågor om rollen är du välkommen att kontakta Driftchef Jennie Sahlin på mejl Jennie.Sahlin@coor.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

#tipsaCoor
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 15 apr 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).