Provcellsingenjör inom motorutveckling till AVL i Trollhättan

Provcellsingenjör inom motorutveckling till AVL i Trollhättan

Vill du vara med och utveckla framtidens motorer? Söker du en tjänst där du får nyttja din praktiska och tekniska kompetens? En av de branschledande aktörerna i Sverige erbjuder en tjänst som motortestare, där du får ta del av en varierad och dynamisk arbetsplats.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos AVL.

Om företaget

AVL är ett av världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor och motorer. De har cirka 10 000 anställda globalt distribuerade med huvudkontor i Graz och 45 dotterbolag världen över med utveckling i Sverige inom den skandinaviska verksamheten på dess motortestcenter.

Arbetsuppgifter

Som testare inom motorutveckling har du ett varierande arbete där dina arbetsuppgifter innefattas av motortester och provning i en avancerad laboratoriemiljö där motorerna utsätts för olika typer av påfrestningar. Du preparerar, förbereder och installerar motorer inför tester samt hanterar underhåll och kalibrering av provcellerna, dokumentation i form av loggböcker samt utvärdering av provresultat. Tjänsten präglas av ett gott lagsamarbete, kommunikation, problemlösning och bedrivs som skiftarbete. Du arbetar i företagets egenutvecklade styr- och mätsystem och har en stor del kundkontakt under provningarna. Detta är en tjänst för dig som lockas av breda och varierande arbetsuppgifter, med goda utvecklingsmöjligheter i ett nära samarbete med AVLs kunder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad ingenjörsutbildning inom teknisk område, gärna elektroteknik alternativt maskinteknik eller motsvarande
* Meriterande med tidigare praktisk arbetslivserfarenhet av elmotorer och/eller invertrar
* Du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
* B-körkort

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fordons- och maskinteknik och som söker en plats där du får möjlighet att använda och utveckla dina kunskaper. Du motiveras av att arbeta tillsammans med dedikerade kollegor och delar gärna med dig av dina tankar, såväl som tar del av andras idéer. Du har en förmåga att se lösningar i de problem du ställs inför och funderar gärna kring hur du kan utveckla och förbättra arbetssätt. Din vilja att utvecklas inom området gör att du kan driva dina uppgifter själv, samtidigt som du uppskattar kontakten med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Trollhättan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.