Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Chemical Manager till Sisource

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en person som trivs att arbeta i en kundnära roll? Är du dessutom tekniskt intresserad och vill arbeta med spännande projekt inom kemikaliehantering? På Sisource välkomnas du till ett bolag med kompetenta medarbetare och en familjär stämning, där goda samarbeten är en självklarhet. Här får du även goda möjligheter att vara med och påverka samt vara en nyckelspelare i bolagets fortsatta tillväxtresa!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sisource.

Om företaget

En integrerad partner inom kemikalier
Sisource är en partner som tar hand om allt inom kemikaliehantering så att företag kan ägna sig åt sin kärnverksamhet. De effektiviserar försörjningen av kemikalier, inköp, logistik, distribution, import/export samt administration. Dessutom säkerställer de arbetsmiljön och tillsammans med sina kunder ser de till att alla legala aspekter uppfylls - samtidigt som de fokuserar på totalkostnaden.

Sisource är inte bundna till några specifika varumärken utan arbetar brett på marknaden med ett stort antal tillverkare och underleverantörer. I deras centrallager i Linköping lagerhålls de mest frekvent använda produkterna från en mängd olika leverantörer, och i deras kemikaliedatabas finns ytterligare tusentals produkter. Allt för att deras kunder ska få en stabil försörjning med god kontinuitet. Sisource kunder återfinns inom industrin där kemikalier är en viktig del i produktionsledet.

Sisource tillväxtresa fortsätter och de går under hösten 2024 ihop med Chemgroup Scandinavia och bildar Chemgroup. Tillsammans stärker de sitt erbjudande och kommer erbjuda en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation. Befintliga tjänster kommer självklart finnas kvar men de får nu möjlighet att täcka upp ännu fler områden inom kemikaliehantering.

Arbetsuppgifter

I rollen som Chemical Manager är du platsansvarig på Sisource i Trollhättan. Ditt fokus innebär att forma, utveckla och förvalta samarbetet med Sisource kund GKN Aerospace där du är deras rådgivande partner inom kemikaliehantering. Du ansvarar för att bygga relation och kontaktnät internt hos kunden samt ta fram anpassade lösningar för kundens verksamhet. Vidare driver du även nya spännande projekt kopplat till implementering och utveckling av kundens kemikaliehantering.

I rollen har du ett nära samarbete med både kundens representanter samt dina interna kollegor på Sisource i Linköping och Göteborg, vilket innebär stort fokus och krav på kontaktytor och samarbete. På plats i Trollhättan arbetar du även nära två lagermedarbetare på Sisource som du har ett nära samarbete med i det dagliga arbetet. Du rapporterar till försäljningsansvarig på Sisource som befinner sig på plats i Trollhättan med jämna mellanrum.

* Platsansvarig hos Sisource kund i Trollhättan
* Initiera projekt och vara en rådgivande part kring kundens kemikaliehantering
* Samarbete och kontaktytor med interna avdelningar inom Sisource samt kundens representanter
* Uppföljning och samarbete med två lagermedarbetare från Sisource

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad högskoleutbildning med inriktning inom exempelvis inom industriell ekonomi, miljö, kemi eller maskinteknik. Alternativt relevant erfarenhet från en affärsinriktad roll, exempelvis som projektledare eller teknisk säljare med kemi eller miljöinriktning
* Du har god kompetens och erfarenhet av arbete på både svenska och engelska, i tal och skrift
* B-körkort
* Erfarenhet av kemikaliehantering/lagstiftning är starkt meriterande
* Befattningen kräver att du genomgår och godkänns i en bakgrundskontroll. För befattningar med krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap

Som person tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att arbetet blir slutfört i tid och till hög kvalitet. Du är bra på att sätta upp och hålla tidsramar samt att strukturera och prioritera rätt saker i ditt arbete. Vidare trivs du i kontakt med kunder, har en god social förmåga och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Därtill har du en positiv inställning och tycker om att ha många kontaktytor. I samarbete med kund bidrar du med idéer och nya perspektiv och du tycker att det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner, både hos kund och internt.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Trollhättan - Stallbacka
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående. Annonsen ligger publicerad löpande fram till att tjänsten är tillsatt. Vi påbörjar urvalsprocessen med telefonintervjuer från och med den 22/7. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.